Retro barnvagn med gung i och ett hemligt projekt

retro barnvagn by emmas vintageGod lördagsmorgon!
Tänkte visa en himlans snjasig sak så här på morgonkvisten.
Det står nämligen ett vrålåk i mitt vardagsrum – stolt, fräsig och redo för rejs.
Ett stycke blå, retro barnvagn – med mycket gung i – från 1960-talet.
Jag hittade den på Blocket och fick den för 500 pix. Det är vad jag kallar ett kap.

Summan som jag och John är uppe i när det gäller barngrejer är just nu uppe i ungefär 1 000 kronor. Barnvagn för 500 spänn, ett skötbord som vi fick av en granne, en softlift som jag hittade på Erikshjälpen för 80 spänn, spjälsäng (också den från Blocket) 200 kronor och begagnade barnkläder och sängkläder för mellan 15-30 kronor styck från Myrorna, Emmaus och Tradera. Och så en massa saker som jag hittade i garderoben hemma hos mamma och pappa, som Emma minus trettio år har burit (cirka hundrafyrtio mössor av olika varianter).

Just nu är jag redigt i fixartagen. Vill fixa det mesta innan jul.
I början av nästa år (fram till det är dags för Cirkus Sundh att fortsätta sina konster utanför min mage) så ska jag hoppa på ett himla roligt projekt. Exakt vad är lite hemligt än så länge, men tids nog ska jag berätta …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. jessika

  Åh vilken underbar vagn! Och återanvänt är det allra bästa till små bebisar och stora barn! 🙂 Själv har jag fyndat stort och smått till mina 3 på allehanda barnloppisar och auktionssidor på nätet genom åren. Numera har jag 2 tonåringar som älskar secondhand affärer mer än vanliga- och jag känner att jag har lyckats! ! 🙂
  Ha en härlig helg! Kram

 2. Solveig

  Helt underbart fin! Och även den lilla sjömansdräkten. Har nyss bloggat om vår vagn, en retrovariant som vi fått av en vän och som jag klätt om i gult. Känner igen mig i bebisförberedelserna, det är så mysigt och vi har också fått eller köpt i princip allt begagnat. Spännande med ditt projekt också!

 3. Li

  Jättefin! Vi hittade också en Emmaljunga på blocket, fast från 70-talet. Det är så mycket roligare att hitta sina barnsaker begagnade, det blir som en fin hobby.

 4. Jenny

  Vad bra att ni unga tar hand om de gamla fina barnbagnarna..och vintagebebiskläderna.
  Har många gamla barnvagnar på min sida under “Gamla Barnvagnar” – älskar formen och komforten för dem.

 5. Jenny Olofsson

  Åh vilken vacker barnvagn! Jag hoppas bara att den är säker nog. Jag kommer ihåg att jag som barn ramlade ur en sån där och då är det ganska hög fallhöjd, men så länge det är en liten bebis bara så är den ju helt underbar som barnvagn 😀

 6. Ulrika

  Du är tidigt ute med dina inköp 🙂 Väldigt fina 🙂

  1. emmasundh

   Yes, jag kommer inte kunna göra dem efter jul, så jag passar på medan jag kan.

 7. wallinskaya

  Det dyraste jag köpt till min bebis är 2 paket ekologiska tvättlappar. Allt annat har liksom bara ramlat över mig. Folk VILL bli av med sina bebisprylar. Då är det helt vansinnigt att köpa dyra saker. Det går att göra så och älska sitt barn lika mycket ändå. 🙂

  1. emmasundh

   Amen PRECIS! Heja dig! Kram emma

Lämna ett svar