Jag heter Emma Sundh, är 39 år, är en hemvändar-värmlänning som bytt ordnad lägenhet i Midsommarkransen mot den värmländska landsbygden. Här bygger jag ett halmbalshus tillsammans med min man och ett panggäng från trakterna häromkring. Det blir ett extremt närproducerat halmbalshus där vi försöker undvika de mest klimathaltande materialen, tänka närproducerat, resurseffektiva och återbruk.

Jag jobbar som frilansande journalist, föreläsare, poddare och hållbarhetsinfluencer med inriktning på klimat, omställning, framtid och återbruk.
Jag är också en av initiativtagarna till Klimatklubben.

Flott å gött!
Nominerad till Årets secondhandprofil 2022
Nominerad till WWFs: Årets miljöhjälte (med Klimatklubben) 2021
Listad bland Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste 2021 

Min bakgrund:

Har släppt sju böcker: 2013 kom “Vintageparty” (Norstedts) (lanserades i USA 2014) och året därpå “Vintagefrisyrer” (Norstedts) (lanserade i USA, Storbritannien och Tyskland under 2015-2016). Hösten 2019 skrev jag “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” om klimatet tillsammans med Maria Soxbo och Johanna Nilsson (Norstedts), för att 2020 lansera ytterligare fyra små böcker om  klimatet, alla förpackande i “Klimatasken – stora förändringar i litet format”.

Har jobbat som reporter, kulturredaktör, webbredaktör, stylist inom Bonnier, och har jobbat med en radda sajter, varav en nominerades till Tidskriftspriset Årets Tidskrift Digitala Medier 2012 och Internetworlds topp 100 bästa sajter 2012.
Sedan hösten 2012 arbetar jag som frilansande journalist, konsult, poddare, föreläsare och hållbarhetsinfluencer med inriktning klimat, omställning och framtid. Och nog jobbar jag fortfarande som stylist alltid. Men numera endast med inredning – och då så klart 100% återbruk.

Vill du komma i kontakt med mig släng i väg ett mejl vettja.

PRESSBILDER

Kontakt:  sundh.emma@gmail.com
+46700 90 15 77

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Karolina

    Hmm får inte betaltjänsten att fungera för att läsa vissa inlägg…

    1. emmasundh

      Funkar det nu?

Lämna ett svar