Här hittar du numera min portfolio.

Har varit verksam journalist sedan 2005, och har sedan dess jobbat med ett flertal titlar och varit fast anställt på tidningsredaktioner. 
Har under mina år jobbat som allt från allmänreporter och kulturredaktör till webbredaktör.

Sedan hösten 2012 driver jag eget bolag med inriktning hållbarhet.

Jag har släppt sju böcker, “Vintageparty” tillsammans med Linda Hansson och Louise Lemming, och “Vintagefrisyerer” tillsammans med Sarah Wing. Hösten 2019 släppte jag min tredje bok, “Gör skillnad” tillsammans med Maria Soxbo och Johanna Nilsson, och 2020 kom även en kvartett med små böcker om klimatet, samlade i “Klimatasken – stora förändringar i litet format” med Maria Soxbo och Johanna Nilsson.
2024 släpps min åttonde bok, “Att bygga ett hem – halm, lera & återbruk”.

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Karin Larsson

  Hej! Jag söker en tidning med tips, pyssel, mode, inredning, fest och hår etc med inriktning på vintage. Reportagen tänker jag tips på bloggar, mysiga fik i vintage anda, hur man ronovera upp gamla möbler och hus. Var man kan hitta kläder, både vintage men även nya tillverkare såsom jumperfabriken, Hellbunny, collectif etc Lära sig göra pincurls, få till bästa bandanan. Inspiration på att sy, hur vi som älskar 50talskläder kan följa vårt mode under vintern etc. Min önskan är alltså en tidning med dig, Anna neah, Elsa billgren Miriam etc för en tidning för oss som inte bor mitt i smeten utan är ganska ensamma om sin stil på landet.

  Tycker mycket om dina böcker, står här så fint på sin hylla

  Tack för all inspiration!

  Hälsningar Karin

  1. emmasundh

   Åh, vad fint! Ja, herregud vilken fin tidning det skulle bli alltså =)
   Kram emma

Lämna ett svar