Stöpa ljus, julpyssla och fixa i vårt orangeri

Hej och god morgon!

Jag vaknade upp frisk (lite hosta kvar) och är så taggad på en ny vecka. Började morgonen med att duka upp lussefika i orangeriet (till Jocke, Kolbjörn och Karl som bygger vårt hus), packa upp julmarknadsfynden (se ovan!) som blivit liggande i sjukstugan, släppa ut hönsen och skriva listor över veckans att-göra.
Därefter har jag jobbat med Klimatklubben ett par timmar. Styrt upp intervjuer för instagram, planerat debattartiklar och börjat fila på en grym grej på tema media (media, medias roll i klimatkrisen och omställningen) som Klimatklubben planerar att langa ut i januari. Dagens ideella, viktiga arbete!

Vad ska jag annars göra i veckan då?
Jo, detta!

– Bygga väggar i vårt orangeri (never ending story)!
– Julfixa i orangeriet – kanske är ställa in en gran och klä den med halmdekorationerna?
– Hänga upp julpyssel i orangeriet, plåta och visa er.
– Lägga upp recept på vegetariska, veganska och säsongsanpassade julrecept (efter att det kommit in massor av mejl som efterfrågat dessa inlägg som jag tydligen raderat)
– Spela in podd med Maria. Det blir två lite kortare bonusavsnitt som vi kommer langa ut under julledigheten. Och ja, sen ska jag klippa ett av poddavsnitten också. Det blir ett spännande avsnitt och ett djupt efterlängtat!
– På onsdag kväll ska jag stöpa ljus på Skafferiet – HUR MYSIGT! Orimligt taggad på detta.
– Hälsa på min pappa. Har vabbat och varit sjuk en massa så jag har inte kunnat/vågat hälsa på min lilla pappa. Men så fort hostan släppt ska jag kasta mig dit. Min älskade lilla, sjuka pappa <3
– Blogga loss om Stockholm!
– Filma på tomten till alla gulliga guld-Patrons, så ni får se senaste nytt.

… och så är det styrelsemöte med Klimatklubben, det ska skrivas instagram-inlägg till Klimatklubben och tänkte jag mangla fram ett erbjudande kring mina böcker också. Om någon vill ge bort en dos klimatkunskap i jul <3.

Det blir grejer det!

Har du något mysigt på gång denna vecka?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar