Inredning, rött läppstift och citronbakelser

I onsdags såg det ut så här hemma hos mig. Jag satt vid köksbordet och slet med deadlines medan jag hade storstilat besök – med rött läppstift – hemma. Kan ni gissa vem?

Denna talangfulla lady, Elsa Billgren, svepte in som en virvelvind, flyttade om i vardagsrummet och trixade och fixade. Det var en jävla fart kan jag lova. Och vips så hade hon löst alla våra inredningsproblem (ni ska få se hur det blev så småningom). Det var ju inte riktigt därför hon var hemma hos mig så klart, utan för att plåta till sin kommande bok Inred med Vintage. 

Mitt i allt stök bjöd jag på kaffe och citronbakelse.

Denna bild snodde jag från Elsas blogg.

Bokhyllan fick sig en omgång, liksom katten, och sedan virvlade hon ut lika snabbt som hon kom.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Fin besök av en finingn med go fika ! Underbart .

  2. Fin kopp! Og fine bilder, som alltid 🙂

  3. Älskar att ni båda är så färgstarka <3

  4. Ååå, recept på kakan?

Kommentera

Stäng meny