Vintagefrisyrer – the book!

vintagefrisyrer

En hemlis kommer lastad. I bokform.
Tadaa! Jag (eller snarare vi) är nämligen med bok!
Några av er har så klart redan anat vad det är jag och mina vänner sliter våra hår med, särskilt efter mystiska Instagram-uppdateringar innehållande allehanda frisyrer.
Tillsammans med min underbara frisör, Sarah Wing (aka Retroella) och den magiska fotografen Martina Ankarfyr har jag skapat boken Vintagefrisyrer som släpps i mars 2014. En bok där Retroella lär dig alla sina hemliga tips, trix och knep för att skapa vackra vintagefrisyrer och du samtidigt kan finna mängder av inspiration. Jag har skrivit och illustrerat, medan Retroella-Sarah har skapat underbara frisyrer och stylat alla modellerna.

På framsidan hittar du dösnygga Karoline Pettersson från bloggen Karolines vintage, och i boken kan du se en rad stilfulla ladys i fullkomligt häpnadsväckande frisyrer. Och jo, nog är jag med på ett fotohörn där också …

Tadaa and hurray! 
Some of you have already guessed what I have been workning on the last couple of months, especially after the mysterious Instagram updates containing all sorts of hairstyles.
Together with my wonderful hairdresser, Sarah Wing (aka Retroella) and the magical photographer Martina Ankarfyr I have created the book Vintagefrisyrer (Vintage Hairstyles) that will be released in March 2014. A book where Retroella learn you all her secret tricks to create beautiful vintage hairstyles, and you also can find a lot of inspiration for your daily hair. I have written and illustrated the book, while Sarah has created wonderful hairstyles and styled all the models.

On the front you will find deadly gorgeous Karoline Pettersson from the blog Karolines vintage, and in the book you can see a range of stylish ladys in absolutely astounding hair styles. And yes, probably you can see a photo of me too here and there  …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 46 kommentarer

 1. Emilia

  Men, oj vad skoj!!!! Precis vad jag behöver! Då kan sluta gräma mig att jag missat era frisyrkurser och lära mig vintagefrisyrer nere i Karlshamn istället. Dagens bästa nyhet! <3

 2. Madeleine

  Hurra!!! Så himla bra och snygg bok!!! Ni är ju grymma. Och Karoline är ju amazing på denna bilden!

 3. karoline

  OMG VILKET MAGPIRR!!!!!!!!
  Omslaget blev helt magiskt fint med färgerna och typsnittet!
  Wohooooooooo vad bra ni är!

 4. Lisa

  herregu vilket snyggt bokomslag. hurra och heja!

 5. Hanna

  Va roligt!! Grattis! Vad duktig du är!
  Då har jag något att längta till! <3

 6. Ann

  ROOOLIGT! Vi kommer naturligtvis vilja sälja den på Tidens melodi! De böcker som finns i ämnet har jag hemma, men de är faktiskt inte så jättebra så har skyhöga förhoppningar på er nu! Heja!

 7. Petra

  Wooow! Det är ju alldeles fantastiskt, jag sätter den högst på att-införskaffa-listan!

 8. Frau Herzblut

  Wow … this bookcover looks awesome! In which language is the book? And will it be possible to order the book after the release at amazon.com? Love, Carolin

 9. Hanna

  Grattis till tillskottet! 😉 Är alldeles för lat för att fixa såna vackra frisyrer men det är inspirerande och vackert!

 10. Fanny

  När kommer boken ut? Den måste jag ha! Håller tummarna för att ni har bra frisyrer för de som har superakt hår!

 11. Caja

  Åh vad kul! Grattis! 😀

 12. Fröken H

  Hurra vad kul! Ser fram emot att få köpa, bläddra och inspireras. Du är så bra Emma 😀

 13. Hanna

  Den boken vill jag ha!

 14. Emmy

  Grymt, ser jättefint ut!

 15. Louise

  Åh, vad roligt! Längtar redan efter att få hålla boken i handen!!

  Jag vill passa på att säga att jag såg dig när du kom ut från Norstedts förra veckan (jag var på väg till ett seminarium där) och du är ännu tjusigare i verkligheten än på bild! Jag ville stanna och säga hej och berätta hur mycket jag gillar din blogg, men jag blev alldeles starstruck. 🙂 Du är en mycket inspirerande och cool dam!

 16. Anna

  Hej! längtat till en bok om Vintagefrisyrer !, vart kan man köpa den? Har den kommit ut?

Lämna ett svar