Vintageparty by train

Ett av mina absoluta favoritkapitel i boken Vintageparty är det Färdfesten. Vidunderligt vackra Miriam Parkman är med och modellar tillsammans med snygga Britta Hammarström och stilfulla Michael Haar.

Förutom att jag älskar rese-temat, så fick jag och mina medförfattare balla ur totalt på pappa-humor (ja, jag erkänner, jag älskar ordvitsar) när vi bestämde vad vi skulle ha för recept. Hamburg-are, White Russian, Maryland cookies och French fries är några av recepten till detta kapitel. Det var bara ett axplock av vad vi spånade fram under tidiga morgontimmar. Nåväl. Nog med fräsiga namn.
Vill du se ytterligare bilder – som du inte kan se i boken – så trippa in till Miriam Parkmans kafferep och kika mer.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Astrid H

  Fantastiska bilder! Och nu blev jag helt sugen på att göra såna där snurror, helst i vackra kartor förstås…

 2. Miriam Parkman

  Åh tack, man blir ju helt bortskämd med fina ord här! <3

 3. Mia B

  Hej Emma, vilken fin blogg du har och en så tjusig bok ni har fixat till.

 4. Linda

  så fint! måste ha er bok!

 5. Kajsa

  Hihi, ordvitsrecept, så bäst!

 6. Sandra

  Efter att ha bläddrat lite i er bok i bokhandeln vart jag helt såld. Din blogg har varit en favorit i några år, och jag är tror att boken också kommer att bli det! Även sambon var imponerad 🙂

 7. Ullis

  Nu har den kommit! Damp ner i brevinkastet! Tjiho!! 😀

 8. Fanny

  Jag har köpt er bok nu, och mina vänner kan förvänta sig ett hejdundrans trädgårdskalas i sommar! Tack för inspirationen! =) Kram

 9. Madeleine

  Hej! Den boken damp ner i brevlådan idag, och lusläste den i badet nu ikväll. Tack för flera tips till min sons ettårskalas!

  1. admin

   ♥♥♥

Lämna ett svar