Vinröd söndag och gravidvecka 30

gravidvecka 30 by emmas vintage

Tillbaka i vår lägenhet i Midsommarkransen, med utsikt över snöiga hustak, i en fullkomligt iskall lägenhet. Vi eldar för full muggar i kakelugnen, pälsar på oss stora koftor och lägger strumpbyxorna på uppvärmning på elementet innan de ska på.
Det är väldigt mysigt att vara hemma, med massa bebisfix, pocket-knarkande, musik-lyssnade, dokumentär-tittande och så en ståtlig julgran som står och ser stolt ut.

Denna söndag har spenderats med “Downton Abbey” i sängen, lunkande promenad till Aspudden (i jakt efter ett öppet café), lunch på Ett skafferi i Kransen (obisouly inget öppet i Apsis), ett besök hos Lollo, Hasse och Gertrud. Och där någonstans emellan så knäpptes den här bilden.

gravidmage 30 by emmas vintageFyra nyanser av vinrött och en gravidmage vecka 30. Tio veckor to go.
Ekologisk, varm undertröja från Åhlens (ett måste i vår lägenhet just nu), kofta från Nice things, skärp från Myrorna, pennkjol från Asos, strumpbyxor från Lindex och hårspänne från bortglömd vintagebutik.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Karolina

  jag hittade din blogg för första gången för lite merän ett år sedan – jag hade precis fått missfall och sökte på det i jakt på någon som upplevt samma. Så kom du, och ditt inlägg var publicerat bara någon dag innan mig. Några veckor längre hann du också gå, men ändå så likt. Det gav mig mycket tröst att läsa om dina upplevelser då.

  Jag blev gravid kort därpå igen, och sitter här nu med en sovande snart fem månader gammal underbar pojke i min famn. Jag kom att tänka på dig igen idag och sökte än en gång upp din blogg – och att se att du också blev gravid igen! Åh, så himla fint! Jag önskar dig all lycka med det lilla livet som växer inom dig. Det är du värd! Heja oss!

 2. Ellen

  Åh herre gud vad fort det går!

 3. Kjersti

  Hei! Er du sikker på at det bare er EN baby…?! Ser ut som Circus Sundh x 2!!

  1. emmasundh

   Hahaha! Ja, det hoppas jag =)
   Kram emma

Lämna ett svar