Nedknölad i fodral med gravidmage vecka 27

gravidmage vecka 27 by emmas vintage

Den här gamla favoritklänningen från H&M hade visst mer rymd än jag trodde. Eller så är viljan större än tyget (aka klänningen kommer spricka innan midnatt).
Knölade ner mig själv i det här fodralet, fick göra ett nytt hål i skärpet och kan konstatera att jag fyller ut klänningen. Väl. Syns föga framifrån, men …IMG_3806… TADA!!
Rund som en boll.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Eivor Gustavsson

  Du är verkligen fin…bär upp din runda boll med bravur. Minns när jag väntade mitt tredje och sista…var så trött på min garderob att jag gick ut och köpte en helt ny mammaklädesgarderob…..två dagar innan han kom. Men fin kände jag mig!
  Ha en underbar helg

  1. emmasundh

   Hahaha, vad typiskt. Och roligt!
   Stor kram emma

 2. m

  Jag tyckte också att det började bli svårt att klä sig från typ vecka 26 och framåt, men nu har det visat sig att hitta kläder att amma i är tusen gånger svårare! De få klänningar och koftor jag hade med knäppning fram fungerar inte alls på grund av enorma bröst och omlottklänningar/tröjor är på tok för urringade för att vara bekväma. Jag har typ tre klädesplagg som fungerar och inget är särskilt fint. Hur tänker du kring amning? Vill du amma och har du börjat leta efter kläder som kommer att funka då?
  Tycker verkligen att det är supersvårt!

  1. emmasundh

   Åh, jag kan tänka mig att det är svårt. Jag har så svårt att se att mina små mangos ska ha svårt att platsa i något plagg (har inte direkt varit ett problem tidigare om en säger så).
   Angående amning så tänker jag att jag tar det som det kommer. Det finns ju många fördelar med amningen, men jag vill inte sätta någon press på mig själv om det inte funkar. Så jag är väldigt öppen.
   Hur som helst, så kommer vi att behöva mata med flaska from the very beginning eftersom John och jag ska dela 50/50. Men om det blir till att pumpa eller ersättning, ja, det lämnar jag åt den ljuva ödes-tombolan som ska få avgöra om jag KAN amma eller inte. Så enkelt är det ju inte för alla har jag ju insett.
   Allt gott!
   Kram emma

Lämna ett svar