Ett stycke klänningskap från Malmö vintagemässa

Voila! Ett stycke klänningsfynd från Malmö vintagemässa! Alltså det fanns så himla mycket fint på mässan (jag ska visa bilder därifrån snart), och jag ballade ur och investerade i några nya ting till garderoben.

Först ut är den här småblommiga 50-talsklänningen.

Den passar utmärkt tillsammans med mina gula skor, min citronväska och mitt gula skärp. Alltså jag älskar banne mig gult!

Perfekt längd har den också. Med mina 173 centimeter kan det vara svårt att hitta tillräckligt långa klänningar, men den här alltså. Sitter som stulen.

Translation
Voila! One lovely floral vintage dress I found at Malmo vintage fair.  There were so many amazing vintage pieces on the fair (I will show pictures very soon), and I freaked out and invested in some new things to the closet.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Åååh knallgula accessoarer är så snyggt!

  2. Smuk kjole! Og jeg ELSKER de gule accessories! Well done 😉

  3. Provar igen… Var är Citron-väskan köpt?

    1. Den är köpt på Monki!

      1. Åhh! Känner ett stort behov att åka till Monki 😀

  4. Underbara bilder. Håller med om att gula accessoarer är snyggt!

Kommentera

Stäng meny