Ännu ett vintagefynd från Malmö vintagemässa!

Om jag gick bananas på Malmö vintagemässa? Ja.
Jag måste säga att det var det bästa utbud jag sett på en mässa på länge. Så himla mycket fint. Som den här blå bomullsklänningen med fickor och tillhörande bolero.
Helt magisk i all sin vardagsprakt.

Perfekt längd är det också. Nu känns det faktiskt himla bra att jag sålde alla de där klänningarna som kanske var lite för korta, lite för små eller bara inte jag på vintagebloppisen. Vissa plagg känner man ju med en gång att jo, de här, de här plagget kommer jag använda tills det faller i bitar. Det hoppas jag så klart inte – jag ska vårda klänningen ömt – men något säger mig att jag kommer använda den. Mycket.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Cirkus i skogen

  Underbart vacker! Jag kastar ut en fråga här… Hur vet man när vattenmelonen är mogen? Jag har sökt svaret inom mig, stött och blött. Nu vänder jag mig till världen.
  PS jag vill inte knacka DS

  1. Caja

   Enda sättet jag vet är att knacka och om den låter ihålig så är den mogen, likaså om skalen är slätt och fint. Andra meloner kan man lukta vid stjälkänden och om man då känner en doft av melon så ska de vara mogna.

 2. Anna

  Vilken fin klänning och vilken härlig färg! Du passar väldigt bra i den! 🙂

 3. Tant Hulda Vintage

  Så härligt att du gillar klänningen och den är verkligen underbart vacker på dig. Njut och vårda den ömt. /Anna

 4. Eva Gunilla Pålsson

  Underbar klänning härlig färg.Grattis till fyndet njut och använd flitigt. Kram Eva Gunilla

Lämna ett svar