Tweed-torsdag med galopperande häst

IMG_7664

“Tweed-torsdag med galopperande häst” hade klingat en aningens bättre om det var en riktig polle med i bilden. Bara en liten hade räckt.
Ett tweed-klätt jag, som visade upp dagens klädval, galopperande fram över Midsommarkransens slätter. Kanske höll om magen på ett fashionabelt sätt?
Tanken är inte ny om en säger så. Jag och Lollo pratar ofta om att ha en varsin ponny som vi kan rida på till fabriken. Istället för cykel. Kanske en lånehäst. Lite som alvedon-cyklarna i Stockholm, fast i hästform. Alvedon-hästar.
Men kransen har för det första inga vidder och det råder akut brist på just hästar i Midsommarkransen. Så jag får bära en som brosch i stället. Inte lika roligt.

IMG_7677

Kashmirtröja från Beyond retro, loppisfyndad hästbrosch, skärp från Myrorna, kjol som jag har fått låna av min vän Lisa (tack!), vinröda strumpbyxor från H&M och nya höstskor från Ecco.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Magdalena

  Fantastisk kjol! Älskar skärningen på linningen.

  1. emmasundh

   Ja, men visst är den snygg? Önskar att det gjordes fler kjolar med läckra detaljer. Det vore grejer det.
   Kram emma

 2. Karin

  Superfin ju! Är så himla dålig på att använda kjol och klänningar! Några bra tips?

  1. emmasundh

   Bästa tipset måste vara att hitta ett par skor som passar till. Det är ofta där det blir fel – när skorna åker på. Klänning är ju det bästa plagget – en behöver inte välja, mixa och matcha. Allt är klartt, liksom.
   Sedan är det ju himla fint med brallor också, så kör på! Det handlar ju om vad en trivs i.
   Kram emma

Lämna ett svar