Egensydd pennkjol & 18 veckors gravidmage

IMG_8162

Längst in i ett dammigt hörn av min garderob – bakom utdragslådorna – hittade jag en bortglömd sak. En marinblå trikåkjol som jag sydde för en massa år sedan.
Denna skrynkliga sak visade sig passa min växande mage perfekt. Efter flera dagar med en nästintill obefintlig mage är den tillbaka – rund som en böll (alltså VAR har barnet gömt sig? I benet?).
Firar med SM i upphittade gamla kläder. Spetsblus från H&M, skärp från Myrorna, trikåkjol som JAG HAR SYTT SJÄLV (alltså så stolt, obviously), väska från Vintagefabriken, blå strumpbyxor från Lindex och skor från Swedish Hasbeens.

IMG_8185

Och ett stycke 18-veckors gravidmage. IMG_8190

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Förra året följde jag Volanglindas graviditet eftersom min son är född tio dagar efter hennes. Och nu är jag beräknad till två veckor efter dig och får förhoppningsvis följa din graviditet hela vägen in i mars. Heja heja oss!

 2. Så jäkla megavacker du är!!

 3. Åå jag älskar din blus!! Och kjolen är ju kanonfin! 🙂
  När/om du tröttnar på blusen, ring mig! Jag köper omedelbart bums! 🙂

 4. Emma du strålar verkligen på bilder nuförtin! <3

 5. Hej Emma!
  Grattis till din fina mage. Tydligen gör pregosteronet att tarmarna sväller, har jag fått lära mig av min barnmorska. Så en hel del av gravidmagen är bara svullna tarmar! Trist va? 🙂 Fast så småningom blir den effekten försumbar, kan man ju trösta sig med.

 6. Hej! Sååå himla fin du är. Jättekul att följa din blogg nu, jag är nämligen själv gravid och ligger bara två veckor före dig. Jag har en fråga om strumpbyxor – tycker du att det funkar bra med vanliga strumpbyxor nu, om än kanske i större storlek? Jag har blivit helt såld på gravidstrumpbyxor, de är sååå mycket skönare tycker jag. Men tyvärr finns de ju bara i supertråkiga färger: svart och möjligen grått. Har du tips på nåt strumpbyxemärke som funkar bra trots gravidmage? Jag vill helst att de ska gå upp över hela magen liksom, men är så evinnerligt trött på grått och svart.

 7. Hej! Vad kul att läsa att du är så pepp och glad! Ha det så fint!

 8. Du är så himla fin Emma! Ha en härlig helg! 🙂

Kommentera

Stäng meny