T-slejf och hopp i sängen

skor by emmas vintagehallonröd vintageklänning by emmas vintage

När katten är borta hoppar den andra katten i sängen. Min man var borta på konferens med sitt jobb, så i går blev det gräsänke-tajm hemma. Snabbmat framför SVT:s öppna arkiv (love it) och deckare (mitt bästa), stora funderingar på att dygna, bli lite rädd för decakran och sedan sömna (alldeles för sent) som ett kryss över dubbelsängen. Med lampan tänd. I sin cupcake-dress. Med katten Sockan i armhålan.
Sedan gå upp på morgonen, äta något extremt icke-frukostlikt som en halv middag eller några godisar, hoppa i sängen till 60-tals-plinkiplonk och sedan gå till jobbet.

Hallonröd klänning från Vintagemässan Bakåt Framåt, vita strumpbyxor från Asos.com, skor med T-slejf från Asos.com och pompoms från Miss Etoile.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Jag vet precis hur det är, jag ser också alldeles för mycket film och lagar alldeles för lite mat när jag är gräsänka, dock är det ju bara kul i en kväll eller så och sedan saknas maken istället.

  2. haha det låter som mig när jonas och tuva är borta. somna i soffan, äta godis till frukost och glömmer bort att laga mat! det är gött.

  3. Åh det låter ju förträffligt! Jag är också ensamkatt i hemmet för en kväll = äter yakiniku, lyssnar på (och svänger runt till) jazz och lagar pannkaksfrukost på kvällen. Mmmm

Kommentera

Stäng meny