Vintagemässan Bakåt Framåt!

emma sundh by emmas vintage

I helgen befann jag mig på Vintagemässan Bakåt Framåt. Jag och mina kompanjoner stod nämligen och signerade vår bok Vintageparty. Det var nog bland det roligaste jag gjort på länge. Det kom fram så himla många underbara bloggläsare, fulla med pepp och fina ord. Jag fick skriva små fina meddelanden till alla. Ibland blev det ett extra kapitel för jag kunde liksom inte riktigt sluta …

vintageparty

Alla som köpte boken fick en sådan här fin påse. Vi sålde så mycket böcker att det blev budgivning på den sista påsen minsann.

vintagefabriken

Jag hade gjort etiketter till Vintagemässan också. Med koffertar, vimplar, eiffeltorn och paraplyn.

vintagemässan bakåt framåt

swedish hasbeens by emmas vintage

Hittade Vintagemässans snyggaste fötter! Fia på Swedish Hasbeens.

swedish hasbeens

Och så gick jag och trånade efter de här skorna. Älskar deras hålmönstrade modeller. Förra säsongen hade de ett par med rosetter (som även skymtar förbi på Lollo när hon bli skjutsad på cykel i boken Vintageparty) och jag har slängt åtråvärda blickar på de där skorna …

swedish hasbeens

miriam parkman by emmas vintage

Alltid lika välklädda och stiliga Miriam Parkman kom och sa goddagens.

volang by emmas vintage

Volangen.

karoline pettersson

Karoline och Cecilia.

pink dress by emmas vintage

Vintagemässan var knökfull med underbara klänningar …

tidens melodi by emmas vintage

… och sköna människor. Som AnnTidens Melodi som ligger i min hemstad Karlstad. En av Sveriges absolut bästa vintagebutiker om du frågar mig.

vintagemässan by emmas vintage

emily dahl by emmas vintage

Emily Dahl kom också förbi. Hon sa så mycket fina saker om boken att det tårades i ögonen på mig och jag var tvungen att kasta mig runt halsen på henne. Kunde liksom inte hejda mig. Sorry för attacken Emily.

elsa billgren by emmas vintage

En bit vintagekärlek i vimlet. Elsa Billgren och Pontus de Wolfe.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Sarah - Har ni te?

  Som jag önskar att jag hade kunna gå, att jag hade varit på er sida av landet den här helgen! Ser så fint ut alltsammans, grattis till alla sålda böcker också!

 2. Mi

  Hej hittade hit via Malou! Är inte alls en vintage-tjej men Älskar stilen hos andra och sina bloggar är superfina! tittar in o drömmer mej bort ser så avslappnat skönt och KUL ut! Kommer absolut läsa dina fina blogg. Så inspirerande :))
  Hälsningar Mi

 3. Amanda

  Synd att man inte bor i Stockholm, saknar retro- och vintagemässorna!
  men ni skulle väl komma till Malmö i maj har jag för mig?

 4. Madeleine

  Snyggt! Önskar jag kunde ha gått, men alla bilder så här i efterhand är nästan lika bra.

 5. Linda

  Hej hej!
  Vilken härlig blogg du har! Älskar allt med den:)
  Tänkte höra villket märke skorna är från, dem hålliga pastell färgade underverken?

  1. admin

   De kommer också från Swedish Hasbeens! HUR fina som helst!

Lämna ett svar