Här kan en hänga + nya brallor!

Nämen här kan en hänga – i vårsolen utanför vårt orangeri!

Ser fram emot att lerklina vårt orangeri så det får en snyggare kostym. När vi är klara med det kommer det se ur som ett kalkstenshus på håll.  Nog har jag med en bit Gotland hem efter åren borta alltid.

Varje måndag sitter hela familjen här och käkar glass. Det är vår glassdag! Vi skippar efterrätt under helgen och sparar det härliga till måndag. Helgen har ju så mycket flott ändå, och måndagar behöver mer piff!

Och det är så fint att se solen gå ner just här. Orangeriets entré vätter mot väster så här kan en njuta kvällssol för fulla muggar.

 

Utanför orangeriet står nu en bänk som följde med tomten. Den ska nog stå inne i orangeriet framöver, och här ute så tänker jag mig en begagnad, fin bänk. Kanske en ormbunkssoffa i gjutjärn? Eller en vanlig hederlig trädgårdssoffa i trä. Jag har två stycken, så kanske ska en få bo här?

Passar på att visa upp min nya bralla när jag ändå är igång.  En begagnad manschesterbralla med hög midja.

Just ju lever jag i de där brallorna och vill inte ha på mig något annat. Och just så där funkar jag. Har samma outfit i minst en vecka om inte längre.
Det här med att byta – måste en det? Hur gör ni?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Vera

  Väldigt missklädsamma byxor då och nu.

  1. emmasundh

   Smaken är som baken! Själv undviker jag att säga något om det inte är snälla saker, men alla är olika. Jag tycker de är skitsnygga!

 2. Teresia

  Jääääättesnygga byxor!!! Jag älskar Manchesterbrallor, har kvar ett par älskade beiga som jag köpte på JC i tonåren och använder i perioder. Har även två ärvda. Och hade jag inte tyckt att du var snygg i byxorna hade jag definitivt låtit bli att skriva alls!

 3. T

  Så fina bilder!

 4. Lisa

  Vilken konstig inställning man måste ha till världen om man kommenterar på det sättet.

  Jag är likadan med favoritkläderna, men det händer tyvärr inte lika ofta längre att jag tycker om något så mycket så att jag vill ha det hela hela tiden. Kanske tar jag FÖR rationella beslut så att det blir tråkigt?

 5. Anna

  Jättefina byxor! Och framför allt viktigt att du trivs i dem!

 6. Amanda

  Så fina byxor! Har också letat såna men inte hittat.
  Gillar att byta utstyrsel varje dag, gillar omväxling! Tycker det är spännande också att vissa plagg kan återkomma i garderoben, när en hittat vad en gillar mest, och ha i massa varianter.
  Mitt sånt plagg är nog skjortklänningen!

Lämna ett svar