7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

7 december. Den sjunde luckan i  Emily Dahl-kalendern innehåller en bild på mig, så som jag skulle vilja se ut mest hela tiden. Detta var ett svårt uppdrag må jag säga. Så jag har valt tre bilder, som innehåller en stor dos mode.

1. Sailorshorts. 
Jag älskar shorts. Det är ett av mina absoluta favoritplagg. Jag bär dem året runt (men med varierande antal strumpbyxor under) och tycker alltid att jag ser lite extra snasig ut i shorts. På ett lekfullt sätt.
Just dessa shorts var ett riktigt kap. De är ett par vintage Ralph Lauren-shorts som köpte jag på Beyond retro i Brighton i somras.
Jag tycker om hur jag ser ut på den här bilden. Den beskriver mycket hur jag är. Ett busfrö som älskar sommaren. En annan anledning till att jag tycker om hur jag ser ut på den här bilden är den lilla naggande goda utväxten. Jag gillar nämligen när jag har några millimeters utväxt från mitt blonda svall …

emmas vintage höstkappa

2. Bra hårdag och min favoritkappa.
Just så här skulle jag vilja se ut varje dag. Bra hårdag, hallonröda läppar, vita strumpbyxor, läderväska och min favoritkappa, som faktiskt också är inhandlad på Beyond retro i Brighton.
emmas vintage wedding dress

3. Inte utan mina 1950-talsklänningar. 
Så här skulle jag också vilja se ut mest varje dag. Som att varje dag var en fest. Jag skulle vilja svassa runt i 1950-talsklänningar,  högklackade skor, handskar och solglasögon och låtsas att jag var en filmstjärna från Guldåldern. Så fort jag har chansen hoppar jag i mina älskade klänningar och lekar att varje dag är värd att firas.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. karoline

  Älskar den där klänningen <3

 2. Vicky

  sailor forever! vi kanske förresten ses på LVLF imorrn??? KRAM. <3

  1. admin

   Å, attans praliner att jag såg det här nu! Hade varit underbart ju. Kram emma

 3. Tine

  Hej! Du skrev för ett tag sedan om en vintagemässa som skulle vara idag i Mudsommarkransen. Var, när, hur? Tack!!

  1. admin

   Mendurå!

Lämna ett svar