Bulan, pennkjolen och så jag.

IMG_7057

Torsdag och tre nyanser av vinrött. Perfekta septemberfärgen.
Kashmirtröja från Beyond retro, loppisfyndad mässingsbrosch (formad som en telefon), pennkjol från Vintagefabriken och skor från Stadsmissionen.

IMG_7079

Och 16-veckorsbula på det. IMG_7076

Har fått en mängd mejl av er som vill veta exakt vilken vecka jag är i, så nu ska jag börja skriva ut det. 16 var det nu ja. Lovade mig själv (innan jag blev gravid) att inte gravidmaga mig för mycket i bloggen, men vad fasen. Nu tutar jag och kör!
Tut, tut!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. lovisa

  alltså SÅ fin! ps. letade efter en hårkategori här hos dig, och upptäckte då att din sidomeny börjar väldigt långt ned på inläggssidan (inte framsidan). alltså efter kommentarsrutan. det kanske är meningen, vad vet jag, men ville bara uppmärksamma dig. ds. kram!

 2. Josefine

  Åh snälla gravid-maga på! Jag är så nyfiken och är även nyfiken på Louise!

 3. Martina

  Tjusobert! Nörda loss fullkomligt nu, det är inte så ofta man är gravid ju!

 4. Linn

  Kör på med gravidmagandet bara!! Så kul att följa! Och grattis!

 5. Mathilda

  Klart du ska visa magen! Det är ju din fina mage och din graviditet! Njut och frossa i precis så många bilder du känner för! Du är så fin!

 6. Anna

  Tuta på bara! Mer gravidmage på skärmen. 🙂 (Själv har jag knappt outat på sociala medier, men ångrar det lite. Min blogg hade gott kunnat få bestå av mera mage!)

 7. Helena

  Ja! Gravid-maga på, det är underbart att se 🙂 Kul med outfit-inspiration för oss andra gravida!!

 8. Malin

  Tuta på, det är bara fint!

 9. La Linda

  Kör bara KÖR säger jag bara! 🙂 Såg att du signat upp dig för Better Bloggers, blev så himla glad. Tack snälla du för ditt stöd. <3

 10. Anna Ileby

  Jooo mer mage! Jag lovade samma sak innan jag blev gravid men sen vafan, man måste riktigt få gotta ner sig och visa och klämma och strutta med magen i vädret bäst man vill!

Lämna ett svar