Skarvad klänning och Ankeborgs-fest

IMG_6502

Jojo minsann, denna klänning gick på. Fick förvisso skarva lite med säkerhetsnålar där knapparna inte gick igen, men vad gör man inte för att använda sina gamla kläder in i det sista.
Svängde förbi Emmaus vid Slussen i förmiddags för att leta stretchiga pennkjolar, men föll bara för en hög med koftor. Det blir eventuellt Ankeborgs-fest på mig i höst, för nu har jag bara en drös med överdelar, men inget som passar preggomagen.
Men skam den som ger sig. Till helgen drar jag ut på fyndarjakt!

IMG_6510Vintageklänning från Beyond retro i Zinkensdamm, väska från Vintagefabriken och skor från Swedish hasbeens.
swedish hasbeens by emmas vintage

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Älskar att du beger dig ut på fyndarrunda när du behöver något! Inspirerande! I augusti avlade jag ett löfte till mig själv om att shoppa mer hållbart och medvetet, det vills äga mer second hand/vintage och mer kvalitetskläder. Det är svårt för en gammal H&M-räv (så himla lätt att bara klicka ner något billigt i varukorgen) men än så länge har det gått rätt så bra! 🙂 Obs att det bara gått en månad då…

  2. Ja, det finns inte mycket som slår ett vintagefynd! Har jag en dålig dag går jag till Beyond Retro och tittar på alla färgglada och utflippade klänningar! Jag länkar till dig på min blogg: Svensson mot strömmen. Kika gärna in!

  3. Kan tipsa om att det finns flera stretchiga pennkjolsmodeller på H&M som har funkat bra för mig (är i vecka 20). Om inte jakten på second hand ger resultat.. Lycka till i alla fall, det är så snyggt med tajta pennkjolar över en rund och fin preggomage.

  4. Åh om vi hade varit lika långa hade du kunnat låna! Men är en liten räka 🙂 Tips att låna av dina andra långbenta vänner som fått barn…? Kram!

  5. haha, ankeborgsfest. rolig du är <3 din blogg blir bara bättre och bättre tycker jag. lycka till med allt som livet bär med sig nu framöver. puss!

  6. Superfin! Kan du inte skriva lite om vilken vecka du är i och så? Sedan förstår jag att du helst vill köpa vintage eller second hand men kan annars tipsa om lindex som har många stretchiga pennkjolar. Har själv köpt en som funkat hela sommaren och som säkert kommer funka så länge man vill ha kjol till. (Får första bebben i mitten av december) Lycka till i fyndjakten!

  7. Vilket underbart lyxigt “problem” Emma! Det är du så värd! Ska bli så kul att följa din resa!

Kommentera

Stäng meny