Var det någon som sa plusgrader?

vårkappa by emmas vintage

Snön smälter i en rasande takt och kvar finns grusig barmark. Plusgrader, snörkängs-rat och vårkappspepp.

Denna vissna torsdag bär jag rutig vårkappa från Myrorna, rosa sommarklänning från Beyond retro, vinröda strumpbyxor från H&M och vårskor från Miss Selfridges.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

  1. Att ni ändå haft snö så länge! Är lite avundsjuk. Jag älskar ju våren, men känner mig lite smålurad när den kommer redan i början av februari, som den gjorde här i Göteborg… 🙂

  2. Förresten kommenterar jag på helt fel ställe nu, men tänkte bara säga att ditt feminisminlägg jag läste tidigare idag var fantastiskt! Blev så ledsen när jag läste vad hon skrivit, men ditt inlägg var klockrent tycker jag.

  3. vad skönt att det blir varmare i stockholm! här i san francisco har solen precis kommit tillbaka efter dagert av regn. sån pepp. och ditt föregående inlägg är förresten helt underbart. mer sånt!

  4. Tjusigt! Och jag håller med föregående talare om det tidigare blogginlägget! Vi måste bekämpa synen på feminister som en trött och tråkig manshatande bunt med “påhittade problem”. Att en kan vara feminist med knalligt läppstift och victory rolls tror jag behövs och är ett enkelt och tydligt sätt att motbevisa sådana tråkiga och extremt simpla argument!

    Kram!

  5. Hej! Jag undrar var du hittat/köpt den runda vita burken med svart-trekantsmönster. Tacksam för svar!

  6. Jag har sagt det frut och jag säger det igen, den där kappan är to die for! 🙂 Tillsammans med klänningen du har på dig kan jag tänka mig att det är den perfekta outfiten en vårdag i Paris.

  7. Så fin blogg, underbara saker du har! Med vänlig hälsning, Stina

  8. Underbar bild högst upp, man blir alldeles lycklig! Hälsningar Stina

Kommentera

Stäng meny