På min önskelista 2012

Jag älskar listor.
Särskilt önskelistor.
Som den dagdrömmare jag är så har jag ganska många av den senare varianten. Jag drömmer om torp, ett liv i Paris, en varmare värld (inte klimatmässigt alltså), ett mer jämställt samhälle och så några väl valda pinaler, nämligen det här:

– Rosa eller vinröd Carl Malmstens-soffa, modell Samsas. Begagnad.

– Kalender från Frankie magazine.

Sailor-kopp från Gustavsberg. Gärna begagnad.

– Oh Marilyn-klänning från Maria Westerlind.

– Ett gammalt, slitet skåp som jag kan måla om.

– En nya väska (med plats för min kamera). Kanske från Decadent copenhagen.

– En klänning från Tidens melodi i Karlstad. Det är ju alltid svårt att köpa kläder till mig, så när det för en gång skull finns en alldeles YPPERLIG vintagebutik i Karlstad (där jag firar jul varje år), måste jag ju unna mig lyxen att önska mig en klänning därifrån. En shoppingtur där skulle vara himmelriket. Annars kommer jag köpa mig en klänning där i alla fall, för jag vill stödja en så fin butik. Så det så.

– En stickad tröja. En sådan här kanske. Eller den här med svärgschnazern på. 

– Fina kamerafodral och kamerband till mina kameror.

Cupcake-pompoms från Miss Étoile.

– Allt som har med katter att göra.

– Ett nytt kamerastativ.

– Långa, värmande handskar som jag kan bära med min kappa med korta ärmar.

– Den bästa eyelinern! Precision eyeliner från Face Stockholm.

– Vackra och intressanta böcker, exempelvis 100 Years of Fashion och In Vogue: An Illustrated History of the World’s Most Famous Fashion Magazine

– Det tjockaste duntäcktet som någonsin har skapats.

– Underbara kläder från Mes Dames vårkollektion 2013.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Det här har egentligen ingenting med inlägget att göra. Men jag gillade din Paris-guide väldigt mycket och tänkte därför fråga om tips. Jag ska fira nyår i Paris och vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Äta och dricka gott vill vi göra men var? Och kan man gå vidare sen eller finns det något ställe du känner till som man kan äta och vara kvar på efteråt? 🙂

  2. Jag läste först att du ville ha ett torp i Paris, det gick nog lite för fort när jag läste tror jag, men om du skulle hitta ett så vore det ju två flugor i en smäll…

  3. Angående väskor så kan jag verkligen rekommendera the leather satchel company! Familjeföretag i England som har gjort sina väskor sedan 60-talet. Superfina, handgjorda och de kan skräddarsy väskan så den blir precis som du vill! Finns också i massa fina färger! http://the.leathersatchel.co/

  4. Så himla dumt att jag inte visste om det där med Samsas-soffan innan! Då kunde du köpt den av mig istället för att jag skulle sälja den på Hammarö Auktionsverk. Men men, det finns fler soffor!

  5. Jag som inte önskar (önskade) mig något i julklapp. Eller ja, nu när jag läser din önskelista märker jag ju att det finns massa fint att önska sig! En värmande stickad kofta t ex eller fina kameratillbehör. Tack för inspirationen, nu får min familj se upp! 🙂

Kommentera

Stäng meny