Min stora do:er day.

dress by emmas vintage

Håret är kammat, läpparna målade och det är dags för min stora do:er-day. Imorgon ska nämligen jag och mina vintageladys vara med i Nyhetsmorgon i TV4. Vi ska alldeles strax pysa dit och förbereda, piffa och vintage:fiera studion. Det blir grejer det.

Skepp å hoj så länge

Vit kofta från Ashimaskärp fyndad på loppis, mönstrad klänning från Beyond retro, vita strumpbyxor från Asos.com och bolltofflor från H&M.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hanna

    Åh det ser jag fram emot att se.

  2. Pia

    Vad roligt!! Vet du när ni börjar? 🙂

  3. Stella

    Såg just klippet, men gudars vad ni är söta! Jättefin dukning, jag vill också fira påsk så!

Lämna ett svar