Flash aaah savior of the universe

läppstift emmas vintage

läppstift emmas vintage päls rules by mary

emmas vintage

Fuskpälskrage från Rules by Mary, läppstift från Yves Saint Laurent och eyeliner från Face Stockholm.

emma sundh

Sedan jag lade upp bilden på alla mina julklappar har jag fått mängder av mejl och kommentarer om en speciell klapp. Nämligen den externa blixten som jag fick av min svåger Christer.

Blixten, eller snarare LED-kameralampan, kommer från König. Det är en helt fantastisk liten sak som ger råbra ljus när mörkret faller. Även perfekt för mig som tenderar att få röda ögon så snart det flyktiga blixten tänder av. Jag kan VARMT rekommendera denna lilla sak. Bländar visserligen en del, men vad gör väl det om fotografierna blir smashing!

Translation!
Did you see the picture of all my Christmas gifts? Since I published the post I have received lots of emails and comments about one of the gifts: The external camera flash light that I got from my brother in law, Christer.

The flash, or rather the LED camera light, is a fantastic little thing that gives good light when darkness falls. Also perfect for me who tend to have red eyes as soon as the original flash turns on. This is namely more like a light.  I HIGHLY recommend this little thing. Slightly dazzling perhaps, but what does it matter if the photos are smashing!

camera flash light blixt

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Nice lipstick! Beautiful pictures!

  2. Blir nog köp på en sån kamerapryl…

  3. Min kille skulle köpa sladd på kjell o co i kväll och jag följde med. Jag såg något annat från samma märke, mindes detta blogginlägg och frågade om de hade den där. De hade två och jag kom hem med ena av dem. Så nu får jag också testa, kan nog bli riktigt fint när man filmar med!

Kommentera

Stäng meny