8 wonderful Christmas gifts

julklappar emmas vintage

Jul kan vara det bästa jag vet. Förutom att jag är förtjust i själva stämningen, så gillar jag allt pyssel, bak och fix. Få åka hem till Värmland, träffa familjen och kravlöst hänga med varandra under ett par dagar.
Därtill är jag som ett barn när det gäller julklappar. Och nu pratar jag inte om själva kommersen kring jul utan snarare hemlighetsmakeriet innan julafton. Låsa in sig på kammaren, slå in i fina paket och gömma noggrant och sedan skriva små obskyra rim. Det är det som är grejen. Själva tingen är som en underbar bonus.
I årets bonus dolde sig detta:

Underbar väggkalender från Frankie magazine, boken “Gubbe och katt – en kärlekshistoria”, en liten, spännande handväska som fungerar som sminkväska, en liten folkabuss, cupcakedress (ja, det är en onepiece) i fleece (jag är extremt frusen av mig, så detta är numera mitt bästa plagg), en extern blixt till min kamera (FANTASTISK!), en randig strandväska och finfina tjocksockor.

Förutom detta fick jag ett kamerafodral i läder, ett kamerastativ, ett duntäcke, visitkort, presentkort på bio och några gamla, fina kökshanddukar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

  1. Kamerablixten kommer från König! Jag kan varmt rekommendera denna behändiga sak. Kram emma

 1. Ooo, berätta mer om din blixt vettja!

  1. Ett inlägg om blixten kommer asap! Kram emma

 2. Så fine gaver du har fått! 🙂 Jeg er også veldig glad i julen! Hva slags merke er cupcakedressen?

 3. Jag gillar folkabussen! Jag håller med de andra, berätta mer om blixten 😀

 4. den är ju urtjusig, strandväskan. vet du vart den kommer från?

  1. Den kommer från Jackpot! Dock vet jag inte om den är nyinköpt eller gammal …
   Kram emma

 5. Åh vilka fina fina julklappar! Vill också veta mer om blixten!

 6. Alltså vart kommer cupcakedressen ifrån? Ser helmysig ut 😀

  1. Nu har jag nystat i denna väl bevarade julklappshemlighet och cupcakes-dressen kommer från Tom Franks.

  2. Ps. Den är SJUKT mysig.

Kommentera

Stäng meny