Afternoon tea at my birthday

birthday by emmas vintage

afternoon tea birthday by emmas vintage

En söt liten rulle i harlequinmönstad Ferm living-tapet satt på dörrhandtaget till mitt hem häromdagen. När jag rullade upp pappret så låg en finfin inbjudan till afternoon tea den 4 februari. På min 30-årsdag. Tänk vilket fint sätt att spendera sin dag på.
Afternoon tea i goda vänners lag. Det kommer att göra min dag tror jag bestämt.

Translation!
I found a cute little roll in harlequin printed Ferm Living wallpaper on the doorknob to my home the other day. Inside was a wonderful invitation to afternoon tea on the 4th of February. On my 30th birthday. What a lovely way to spend my day on!?
Afternoon tea with good friends. It will make my day. 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Madde

    Å vad härligt det låter! Stort grattis på din dag!

  2. Emma

    Måste bilderna vara så extremljusa och överexponerade? Fattar att det är din grej men jag måste dra ner ljusstyrkan på min skärm (som för övrigt fungerar bra på alla andra sidor) varje gång jag ska läsa din blogg för jag ser inte vad som är på bilderna. Det är för ljust och svårt att urskilja konturer och nyanser. Blir lätt bara en stor vit fläck.

Lämna ett svar