Finaste peppet och tillbaka-kaka.

Så surfar man in på en av sina favoritbloggar och så finner man det här.

Emma Sundh är ungefär den peppigaste personen på denna jord! Är man i samma rum som henne blir man liksom bara så himla glad! Varmare, flitigare och vettigare person får man verkligen leta efter! Att allt hon dessutom nuddar vid får ett rosa magiskt skimmer gör ju inte direkt saken värre heller.”

En kan du börja grina för mindre. Så var så god Isabelle. Här får du tillbaka-kaka:

Det finns få personer som jag känner som har sådan karisma som Isabelle Pedersen. Det liksom sprutar konfetti ur ögonen på henne och det är helt jävla omöjligt att inte vilja packa ner henne i en kappsäck och ta med hen hem. Hon är som en pusselbit som automatiskt passar. Känns bra. I magen liksom. Skarp, rolig, empatisk, välbetänkt och genombra. Och sjuhelvetes färgstark.
Isabelle är som den där finska damen Sirkka i Hasse och Tages “Picassos äventyr”, som målar världen i färg (fast Isabelle sjunger bättre). För precis så känns det. Som att grått bli rött och svart blir gult.

Bilden är lånad från Isabellepedersen.se 

Uppdatering: Råkade visst länka till fel Isabelle Pedersen först. Du är säkert en helt underbar människa fel-Isabelle, men nu tar jag bort länken och länkar till rätt-Isabelle. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Caroline

    Nu tror jag du råkade länka lite fel på första länken till Isabelle 🙂

  2. Hello! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
    There’s a lot of folks that I think would really enjoy your
    content. Please let me know. Thank you

Lämna ett svar