Prima söndagspyssel!

interior vintage home

inredning

Som den inredningsnörd jag är så älskar jag detaljer. Små, fina saker som piffar upp något mindre piffigt. Som ett vitt, standardiserat kylskåp. Denna ytterst nödvändiga mackapär kan gå från praktisk till vacker pinal på en minut med hjälp av … gamla knappar.
På mitt kylskåp trängs parisiska vykort, filmisar, fotografier, inbjudningar och även en guide över Tivoli i Köpenhamn. Nu har detta färgglada kollage fått sällskap av ett gäng knappar.

På alla fula magneter som jag haft i åratal har jag klistrat på färgglada knappar som jag har hittat på loppis eller sparat från något avlägset klädesplagg. Några knapp-godbitar jag även hittat i min mammas gedigna knappsamling. Där har de legat i en herrans massa år i väntan på att se dagsljus. Tills nu.
Detta kan vara världshistoriens absolut enklaste och piffigaste pyssel, eller vad säger ni?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. felicia

  Vilken bra idé! Själv brukar jag dubbelvika tejp och klistra fast grejer på, bara för att slippa fula magneter. Men det här var ju en bättre grej, det blir nämligen så tråkigt sen när man ska ta bort och flytta om och tejpen river av delar av korten.

 2. Synne

  For en god idé, og så fint det ble! Jeg har lignende magneter på kjøleskapet her i min lille, franske leilighet, men jeg har kjøpt dem. Det er jo enda morsommere når man lager dem selv!

 3. Sarah - Har ni te?

  Det är ett svinbra pyssel! Har gjort samma sak här, bara det att jag aldrig fotade/bloggade det för att hälften av magneterna är nakna pga knappbrist… Får nog bestämt ta mig i kragen och göra färdigt!

 4. Petite Caja

  Vilken bra idé! Detta ska jag definitivt göra 😀

 5. Astrid H

  Superfint! Jag gjorde också ett gäng för ett tag sen, dom livar verkligen upp!

Lämna ett svar