En liten hyllning till en lärare

emmas vintage höstkappa

Jag fick en intervjuförfrågan från För det vidare om jag kunde berätta om min skolgång och vad som gör en bra lärare. På deras sajt berättar jag om hur det påverkade mig att kallas problembarn i högstadiet och varför min psykologilärare Roland Jacobsen är den bästa lärare jag någonsin haft.
Alla som gått på Tingvallagymnasiet i Karlstad, och haft Roland förstår nog vad jag pratar om …
Här kan du läsa artikeln: “Humorn gjorde de tyngsta ämnena lätta”

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Annika

    Åh, det är så oerhört sant, det där med hur viktigt och bra det är med lärare (eller chefer eller medarbetare eller vad som helst egentligen) som ser en som jämbördig. Det är sådana lärare som får en att växa. Ser man eleverna som små jobbiga barn kommer de att bete sig så. Ser man dem som viktiga och kloka individer är det det man kommer mötas av. Tänk om alla visste det…

Lämna ett svar