I mitt sovrumsfönster

nejlikor emmas vintage inredning

nejlikor emmas vintage inredning

flaskor emmas vintage fönster

Mitt hem pryds för tillfälligt av ljusrosa nejlikor, delikata rosor och skir brudslöja. Det spritter vår här hemma efter att jag hade Silversaga var här och fotograferade mitt hem till en inredningstidning. Känns ofantligt lyxigt må jag säga och jag är mäkta nyfiken på hur min lägenhet gör sig i tidningsformat. I väntan på just detta nummer, sniffar jag mig lycklig på blommor här hemma. Och stökar till. Jag är nämligen lite av ett proffs på att stöka till hemma. Särskilt när det är inredningstidningssnyggt hemma. En timme och sedan är kaoset tillbaka.

De gröna flaskorna och Samarin-flaskorna har jag hittat på loppis, medan nejlikorna kommer från Coop.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar