D – the party

Nu, eller närmare bestämt i morgon lördag, är det dags för min och Johns årliga tradition – bokstavsfesten! Tema D.
Vi instiftade dessa bokstavsfester för tre år sedan. Dels för att vi älskar temafester, men också för att man behöver en fest i november – när löven har fallit till marken och innan julbelysningen har börjat skina.  Årets mörkaste och gråaste månad helt enkelt.

Denna tradition började med hejdundrades A-fest (jag var utklädd till Air France (flygvärdinna med paper marche-flygplan på magen), gick vidare till B-festen (utklädd till en butler) och förra året dansade vi in november med en pangfest med tema C. Då var jag utklädd till Chanel no 5 och minglade med en chili con carne, Captain Haddock, Cats, en cyklist, en cupcake, ett cyklop, två cowboys, en clementin, ett cykelbud, en chef, en cyberpunkare, Chuck Norris och ett … concorde-plan.
Vi delade ut pris till bästa utklädnad (concorde), mest likta (cats), bästa idé (vår kompis Mick som var utklädd till c/o och spelade rollen som störig inneboende) och risning star (chili con carne).  Det såg ut lite så här …

emma sundh chanel c-festemmas vintage chanel

c-fest

c-fest emmas vintage

emma sundh temafest maskerad emmas vintage cats

dans emmas vintage c-fest

emma sundh temafest maskerad emmas vintagedavid och linda emmas vintage

I morgon är det alltså dags för D – the party! Peppen gånger 1000!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Vicky

  SÅ KUL! ta många bilder! fast det vet man ju att du gör. puss

 2. Malin

  Var hittade du fina salta katten affischen i rosa? Den var med i ett inlägg lägre ner! Har alltid velat ha en sån men aldrig sett en i rosa!

  1. admin

   Hej! Det är inte salta katten, utan en poster från underbara Littlephant. Finaste affischerna!
   http://littlephant.com/

 3. Bello

  Haha, kom på att jag drömde om detta tidigt i morse. Eller drömde och drömde, jag var nyvaken och förvirrad du vet, när man tänker tusen tankar på en minut medan man försöker somna om. Kom att tänka på min lägenhet i London i fjol och min störiga rumskompis, och sedan på din kompis som var c/o (skrattade högt när jag läste om det första gången) och sedan kom jag på att det ju är slutet av November och att du inte skrivit ett knyst om någon temafest och att jag borde påminna dig så att inte glömmer att ha den! Skönt att du kom ihåg alldeles själv 🙂

  1. admin

   Hahaha! En sådan livsnöRdvändighet som en temafest KAN man ju inte glömma. Sista helgen i november är helig! Kram

 4. Clara

  Hej! Hur gjorde du din chanel utklädnad? Ska vara utklädd till något på C i helgen och inte kommit på något bra än men det här var ju sjukt roligt!

Lämna ett svar