Turning 30.

Om en vecka, den 4 februari 2013, fyller jag år.
30 år.

Jag som fullkomligt älskar födelsedagar (och tror att världen stannar just på de där speciella dagarna) kommer – otippat nog – inte fira min dag (eller kanske litelite grann, mest för att jag inte kan låta bli).
Allt mitt födelsedagskrut ska jag istället lägga (och smälla av) om ett halvår, närmare bestämt den 3 augusti. Jag har nämligen alltid drömt om att fylla år på sommaren, bjuda på fest i trädgården och bjuda in alla jag känner – så nu tänker jag göra det.

I augusti kommer jag att fira att jag fyller 30 och ett halv år genom att smälla upp ett stort tält med rödvit randigt tak, sätta upp kulörta bjuda på sockervadd och skeppa alla mina vänner hem till Värmland. Temat är tivoli.

emma sundh

 

Translation!
It’s my birthday in a week, on 4th of February 2013.
I turn 30.

I totally love birthdays (and think the world stops on those special days). But this year I’m not gonna celebrate my day. Eh?
Of course I will. But not next week.
All my birthday gunpowder (thank you google translate for the lovely words) I will spare half a year to the 3rd of August. I have always dreamed of a birthday summer party in the garden and to invite everyone I know. So this year I will! 

In August I will celebrate that I turn 30 and a half years by putting up a large tent with a red and white striped roof, decorate it with colored bulb lights and treat my friends to cotton candy. The theme of the party is funfair.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 18 kommentarer

 1. När jag var liten tyckte jag inte alls om att fylla år på sommaren. Det gick nämligen inte att ha barnkalas när alla var bortresta. Men nu tycker jag att det är helbra, sommarfest och grillkalas är bäst!

 2. Förstår EXAKT!! Fyller ju år 29 december och när jag var liten frågade jag mamma om det inte gick att ändra födelsedag och fylla år 29 juni istället. Det gick inte sa hon. Förstår fortfarande inte varför??

 3. Vad lustigt, jag blir 30 den 4 april!

 4. Jag fyller också 30 i år, fast inte förrän i december tack och lov. Själv funderar jag på att fira med en parasoll-drink i Miami, fast din fest lät ju onekligen trevlig. Längtar tills er bok kommer, kanske ändrar mina planer efter att ha läst den 🙂

 5. Åh! Jag har samma tanke! Fyllde 40 i december och tänker ha en hejdundrande fest i sommar…! Dessutom pluggar jag på högskolan – och tar examen i juni, så det blir två flugor i en smäll liksom…! 🙂
  Betydligt enklare och roligare med en sommarfest!! ♥

 6. Vad komiskt, jag fyller år mitt på sommaren men har oftast planerat in firande under hösten istället för att de flesta av minan vänner ska vara hemma. Men i år blir det nog annorlunda, eftersom vi numera bor på olika platser i hela Sverige! På sommaren borde alla ha ett par dagar lediga för att samla ihop hela gänget och inte bara fira min födelsedag – utan vår vänskap också.

  Kan tänka mig att lite från inspirationen till ett tivolifest kommer från er bok som kommer ut i år? Eller så har du kommit på allt själv, finurliga du! 😉 Kram

 7. Jag gjorde exakt samma sak i somras. Fyller också år i februari och har länge tänkt att det vore fint att få ha kalas på sommaren. Sagt och gjort, firade tjugofemochetthalvt i augusti istället. Kan starkt rekomenderas 🙂

 8. Vilken rolig idé! Trädgårdsfester är alltid de bästa!

 9. Precis på min födelsedag! När aldrig någon är hemma 🙁 Hoppas de är det när du firar!

 10. Det låter verkligen helt grymt! Tror att du kommer att ha hur kul som helst.
  Själv önskar jag mig en fest i 30-års present. Ska bara gå runt och njuta när jag fyller år och bli uppvaktad har jag tänkt 🙂

 11. åååh när kommer dina smink- och hårvideos upp – ser så himla mycket fram emot dem :]

 12. Fantastisk idé! Jag har också alltid velat fylla år på sommaren, kanske tar tag i det nån gång jag med

 13. HA! Tänker göra precis samma sak jag med! Jag fyller iofs i maj som kan vara sommaraktig, men folk är mest tillgängliga på sommarn. Har dessutom aldrig haft kalas när jag fyllt jämnt (faktiskt inte tänkasig). Men nu när jag fyller trettio Smäller det!

 14. 1. Jag är helt med på tåget, fyller också i februari och några söta sommarfester är det ju inte tal om. Jag kanske skulle göra som du något år, låter helmysigt!

  2. Din bok går att förhandsbeställa på adlibris, snacka om att jag blev glad! Nu är jag riktigt pepp på den!

 15. Jag ska göra också göra så i år, fyller i mars. Passande är också att vi har ett nybyggt garage som ska invigas 🙂

Kommentera

Stäng meny