Frankie daily journal

frankie daily journal by emmas vintage

Äntligen! Efter flera veckors väntan har jag äntligen fått min Frankie daily journal 2013. Nu kan året börja på riktigt.

Translation!
Finally! After several weeks of waiting I finally received my Frankie daily journal. Now, the year 2013 can begin for real.  

frankie daily journal lists by emmas vintage

frankie daily journal august by emmas vintage

frankie daily journal 2013 by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Den är verkligen urtjusig, men jag blir inte riktigt klok på formatet, är det A5? är den tjock och tung eller ganska nätt? Frågar för jag släpar runt på min kalender jämt och ständigt och väskan tycks alltid bli lite för tung…

 2. Åh ville så gärna ha en sådan men de var helt slut när jag skulle köpa den.

 3. Åh jag förstår inte varför jag ännu inte har beställt någon!! 😉

 4. oj, vad lång tid det tog! min kom nästan alldeles för tidigt, fick vänta otåligt i flera veckor på att få börja använda den. har också skrivit om den här: http://vickys.se/?p=8503. tyckte först det var lite ovant att byta kalenderformat, men nu är det ju hur fint som helst. <3

 5. Den ser kjempefin ut! Dette året blir jo enda bedre med lister og mønstre og klistremerker, hihi.
  Nå har jeg hatt kjæresten på Paris-besøk i fem dager, inntil i går kveld. Ettersom jeg har mest lyst til å kunne fortsette å holde ham i hånden, er det fint å ha andre ting å tenke på – for eksempel var det hyggelig å se gjennom alt som har skjedd her inne siden sist!
  Ha en fortsatt fin uke, Emma!

 6. Vad fin, skulle också vilja ha en sådan!

 7. I saw Jo Walker make a speech last night! It was about how she got into the industry. So interesting; such a lovely woman!

 8. Så fin, hade också gärna velat ha en i mina händer! 🙂

Kommentera

Stäng meny