Vintageparty på Antikmässan

map by emmas vintage

I lördags var jag och mina vintagekompanjoner Volang och VintageprylarAntikmässan i Stockholm. Klockan 14:30 skulle vi stå på scen för att prata om vår bok  Vintageparty som släpps i butik i mars ( i veckan kan ni förhandsbeställa boken till specialpris här på emmasundh.com). Men innan hann vi gå ett par varv inne på mässan, titta på gamla kartor, koffertar, burkar, klänningar, skor och hattaskar – här fanns nämligen ALLT!

vintageprylar by emmas vintage

Lollo testade hattar. Den här var så flott! Man borde verkligen bära mer hatt.

zebra by emmas vintage

Suktade efter Zebra-koppar.

monopol by emmas vintage

Liksom en annan svaghet – gamla spel. Jag kan liksom inte riktigt få nog av dem.

sailor dress by emmas vintage

Trippade förbi den här godingen också, en sjömansklänning!

antikmässan by emmas vintage

14:30 stod vi på scen. Vi blev intervjuade av Pontus Silfverstolpe från Barnebys om vår bok Vintageparty. Om ni undrar vad vi har i våra händer, så är det några av de vintageklänningar som florerar i boken. Vi berättade vad som var typiskt för tidsepoken de kom från och hur vi knytit an till tidseran i bokens alla teman. Till vår hjälp hade vi några av alla de underbara bilder som Martina Ankarfyr och Anna Larsson har tagit för boken. Att stå på scen på Antikmässan var veckans höjdpunkt, helt klart!
Efteråt traskade vi ytterligare några varv på mässan, och det var mängder av härliga människor som kom fram och tyckte att vi hade varit så bra på scen. Det tackar vi och backar vi för så oerhört mycket. Bock, bock!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Hej Emma!
  Jag ska till Stockholm i helgen och tänkte göra större delarna av den butiksrundan du föreslog för ett tag sedan. Min fråga är, går det att betala med kort i samtliga butiker eller är det kontanter som gäller?
  Mvh en glad Alexandra

  1. Hej Alexandra! Vad spännande! De flesta tar kort, men det är alltid bra att ta med sig kontakter. Exempelvis tar inte Old touch och Epok kort, så ladda med kontakter! Lycka till
   Kram emma

 2. Fick magknip av allt ha-begär på den där klänningen! Herregud så fin!

Kommentera

Stäng meny