En drös med fynd

 

Jag må vara i flyttartagen, men några av loppisar, vintage- och antikbutiker hinner jag allt med i sommar.
Nyfiken på vad jag kuskade hem med  från Fint o fult? Detta härliga!
Först och främst detta: ett senapsgult täcke, likadant som jag har vinrödrosa här på torpet. Så himla glad över det. Älskar de där tunga täckena, särskilt om vintern när det är kallt som tusan och en kan krypa ner under dem och värma sig.
Sedan åkte skärbräda, en assiett och en tesil med.

Och så denna. Har letat så länge efter en sådan här pjäs och blev så glad när jag fick se den bakom kassan hos Fint o fult. Den är ju inte komplett, men jag tycker den är så vacker. Står just i ett av fönstrena här på torpet och solar sig.

Den här lilla, röda ulljackan hoppas jag kunna få på Bodil i höst. Det börjar bli svårt att köpa kläder till de där små nuförtiden, för de börjar ha preferenser.

Och till mig själv? Ett par blå, gamla brallor i rejält tyg! Ska visa dem på så småningom!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Amelie

    Åh snälla ta ett inlägg om de där preferenserna barnen får gällande kläder, plzzzzz! :-*

Lämna ett svar