My bookshelf.

bokhylla by emmas vintage

För ett tag sedan blev jag intervjuad av Johanna K på Bokhora.se, som tydligen har följt min blogg under flera år! Tänk va, jag tror fortfarande att det bara är mina vänner som läser min blogg, men jag ser ju era kommentarer och så klart på statistiken att ni är flera tusen. Paff är ett förmildrande ord i detta sammanhang.
Det jag vill säga med det här är att det är en stor sådan ära att få bli intervjuad Johanna K och av Bokhora! Tyvärr hade jag helt missat att intervjun låg uppe, så jag har inte länkat. Och jag som hade lovat att lägga upp en bild och allt. Skäms på mig.
Men nu så.

I intervjun kan du läsa om framtida bokprojekt, bokdrömmar, min obsession vid Anne på Grönkulla, feministiska förebilder, vilken bok som fick mig att gå halvvägs till Gävle och vilka böcker jag tycker att du ska läsa om du har lite tid över …

Läs hela intervjun här: Måndagsmöte: Emma Sundh. 

Translation!
A while ago I was interviewed by Johanna K at Bokhora.se, who apparently have followed my blog for years! I still think that it’s just my friends who read my blog, but I can see your comments and of course the statistics that you are several thousand. Stunned is an attenuating word in this context.

What I mean by this is that it’s such a great honor to be interviewed Johanna K and Bokhora! Unfortunately, I had totally missed that interview was up running online, so I have not linked. And I had promised to post a picture of my bookshelf and everything. Shame on me.

In the interview, you can read about future book project, my obsession for Anne of Green Gables, feminist role models, the book that made me go half way to Gävle and what books I think you should read if you have some spare time …

Read the full interview here: The Monday Meeting: Emma Sundh.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Anne på Grönkulla. Åh Gud i himmelen. Mycket har jag varit besatt av men den historien slår nog allt. Som tolvåring lyssnade jag, läste jag och tittade jag på den slaviskt och undrade varför jag inte föddes där och då?! Har du sett serien? Den. Är. Fantastisk.
  Kram

 2. Hej Emma!

  Alltså, jag blir så glad- jag är också Anne på Grönkulla- älskare av rang! Blev förälskad i böckerna som tonåring och vips hade de förändrat hela min vår, hela mitt sätt att se på saker. Anne var drömmare precis som jag, såg på världen precis som jag och alltid så positiv och med en positiv syn på det mesta. Blev inspirerad när jag såg att du haft din bröllopsresa på Prins Edwards Island, det kommer jag definitivt att yrka för den dagen det blir aktuellt 😉 De mest romantiska böckerna någonsin! Och jag ser dig faktiskt lite som en blond Anne Shirley 😀

  Kram!

 3. Jeg ble nettopp forelsket i bokhylla di!

 4. Vilken härlig bokhylla! Dina bilder är så fantastiska, man vill bara sitta och titta och drömma sig bort. De är som små konstverk allihop.

 5. Nydelig bokhylle, elsker alle de gamle koffertene!
  Men kan vi ikke få se og høre litt om bryllupet og bryllupsreisen deres?
  Jeg elsker også bøkene om Anne, pleier å lese én hver sommer når jeg ligger på loftsrommet i feriehuset og det lukter kaprifol og julinatt. På norsk heter hun Anne fra Bjørkely!

Kommentera

Stäng meny