Today is the day.

emma sundh by martina ankarfyr

Efter sju månaders jobb – dag som natt – åker boken Vintagefrisyrer äntligen till tryck. Pjuuu. Det här med att skriva en bok per år, mjaa, det är ju hemskt roligt. Men som vi har slitit, jag, bästa frisören Retroella-Sarah, underbara fotografen Martina Ankarfyr, den skickliga formgivaren Katy Kimbell och Norstedts-gänget.
Nu är det bara en lång väntan till i mars 2014 när boken släpps. Medan sidorna trycks i en rasande takt under julen ska jag äta vegetarisk Janssons frestelse och moffla i mig Aladdin (men lämna alla likörer, trillingnöten och den där vita i mitten). Och så ska jag ligga lite så där som jag gör på bilden. Fast på soffan. Inte i fören på en båt vid Långholmen, som tur är.

Foto: Den eminenta Martina Ankarfyr för boken Vintagefrisyrer. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Fina Frun.se

  Vilket fantastiskt foto och vad kul att boken nu är färdig! Ser verkligen fram emot att få bläddra i den och inspireras.

  kram/
  Fina Frun.se

 2. Isabelle Pedersen

  Världens finaste bild! Så spännande det ska bli att se boken! Kram och God jul, bästa du! <3

  1. emmasundh

   God jul kära du! Hoppas vi ses snart igen. KRAM

 3. Åsa

  Bästa bilden! Rama in och sätt upp! Att inte den har dykt upp förrän nu? 🙂

  1. emmasundh

   Åh, du ska se de andra bilderna – de är magiska! Kram emma

 4. Hanna

  Hej Emma!
  Jag har en vintageklänning som är helt fantastisk och känns så himla du. (randig med turkosa inslag!!! mmmm) Jag kan dessvärre inte ha den, så då tänkte jag att du kanske skulle vilja ha den? Försökte hitta en mejl jag kunde nå dig på och skicka en bild på den men hittade ingen.
  Hojta till mig, kram.

  1. emmasundh

   Men åh, så spännande! Och vad gullig du är!
   Du når mig på emma@emmasundh.com
   Varma hälsningar
   emma

 5. Malin

  Vilken f a n t a s t i s k bild!

  1. emmasundh

   Vad gullig du är. TACK!

 6. Jennie-Ann

  Trillingnöterna är ju det bästa!
  PS. Underbar bild!!

  1. emmasundh

   Sådan tur att alla gillar olika. Då får du trillingnöten av mig =)
   Kram emma

 7. Johannas Retro

  Ja de hade nog vart lite kallt så här års! ha en fin jul finaste!
  Kram, Johanna

 8. Isabella

  Vilken underbar bild, sån karisma!

Lämna ett svar