Tips! Boken “Kloka hus”!

Här kommer ett 21:37-tips straight from the bed (har krypit ner i sängen för att maxa TV-serier!). Men innan jag vevar i gång alla serier jag missat, så måste jag bara tipsa om den här spännande boken. “Kloka hus”. Jag har prenumererat på tidningen “Kloka hem” under flera år, och nu kommer boken om hur en skapar sig ett hållbart, klokt hem som följer årstiderna och som är smart byggt på alla sätt och vis. Antingen genom att rädda ett gammalt hus eller bygga ett nytt.
“Hur kan vi bygga utan att förstöra miljö och klimat”.

Så många inspirerande hus, idéer och tips att inspirationsbanken liksom kokar över. Perfekt för alla drömmande hjärna därute som älskar hus (nya som gamla) och värnar om hållbarhet

Kika in denna bok säger jag bara.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Sophia

    Hur kan jag ha missat denna bok? Tack för tips!!

    1. emmasundh

      SÅÅÅ BRA!

Lämna ett svar