Rutig pennkjol med glipa och gravidmage vecka 22

pennkjol gravidmage vecka 22 by emmas vintage

Ny vecka. Med väl tilltagen utväxt i håret, favorit-tröjan och festligt halsband. Ikväll ska vi nämligen ha shoppingkväll på Vintagefabriken och då vill en ju vara snajsig.

pennkjol kashmirtröja gravidmage vecka 22 by emmas vintage

Fast jag får nog bara stå i profil, för pennkjolen är så tajt att den inte gick att knäppa i ryggen, utan har en klädsam glipa). Inte så noga tänker jag.
Och just ja, gravid i vecka 22. Nu är Cirkus Sundh ungefär 19 centimeter mellan huvud och stjärt. Lever rullan varje kväll. Jag och John kallar det Cirkus-TV när vi ligger i sängen och ser magen röra på sig. Inte mycket så klart, utan en litenliten minispark som gör att magen ändrar form för en sekund.

Kashmirtröja från Beyond retro, halsband från Topshop, rutig, loppisfyndad pennkjol, senapsgula strumpbyxor från H&M och vinröda skor från Stadsmissionen.

eyeliner by emmas vintageKör eyeliner med dubbelvinge.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Karin

  Superfin mommy to be! 😉 =)

 2. Emmy

  Å så fin du är! Blir alldeles tårögd haha. Ha en underbar kväll. Puss o kram!

 3. Jorunn

  Vad gör en glipa i ryggen, du är jättefin!

 4. Caja

  Riktigt fin outfit 🙂 Känns brittisk på något vis 😀

 5. clara

  Du är då för vacker! Trots att jag precis haft en sådan där mage och var spyless på slutet längtar jag tillbaka lite när jag ser detta. Knasigt men sant

 6. Sara

  Hej Emma!

  Jag ska på en halloweenfest i helgen och tänkte vara utklädd till en 20-tals pingla. Bor tyvärr i Uppsala där bra butiker är begränsat och undrar om du hade några tips på hur man enkelt (och gärna billigt) kan knåpa ihop en underbar The Great Gatsby-inspirerad outfit.

  Tack på förhand och grattis igen till Cirkus-Sundh! Blir varm i magen för varje bild du lägger upp. Kram

 7. Ellen

  Fint! Nu börjar det bli en riktig kalaskula du bär omkring på, bra jobbat! Kramar

 8. Nora

  Your makeup always looks so perfect and you are such an adorable and stylish vintage lady! I follow you on Instagram and have only found your blog recently (silly me!) but I am enjoying every post even though I do not speak the language hahaha!

Lämna ett svar