Ready for the hat party!

hat by emmas vintage

I går kväll ställde Vintagefabriken till med hattfest i gråaste november. Jag var klädd i min blåblommiga klänning som jag köpt på Tidens melodi och en bilhatt som jag pysslade ihop fem minuter innan festen. Leksaksbilen, en klassisk trabant, köpte jag i Berlin för två år sedan. Nog för att den har sett Berlin, insidan av min väska och vyn ut från vardagsrummets bokhylla, men jag tyckte att det var dags för bilen att få komma ut på fest.
Med hjälp av ståltråd och några hårnålar fäste jag leksaksbilen i en pincurl, och där satt den sedan hela kvällen. Är ni nyfikna på fler bilder från hattfesten månne?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så klart vill vi se hattar! Din hatt är ju helt priceless! 🙂 Tack för en otroligt trevlig, vacker, inspirerande, cool och skitsupersnygg blogg! Har seglat upp på min topp tre av bloggar jag kollar av när tillfälle ges. Lycka till med allt du tar dig för. Varma kramar från Martina

  2. Vilken rolig idé! Jag vill definitivt se fler hattar 🙂

  3. Vill gärna se fler bilder.

Kommentera

Stäng meny