Pre order the book Vintageparty?

Jag har fått mängder av frågor angående boken Vintageparty – och om det går att förboka den (boken släpps den 27 mars)? Alltså storpeppen på att ni är så taggade. Ni är så fina. Okej, nu snart börjar det droppa rörda tårar här. Åh! Bästa människor.

Svaret är att ja, det går att förboka Vintageparty. Om ungefär en och en halv vecka kommer jag och mina medförfattare Volang och Vintageprylar att lägga upp en finfin länk där du kan förboka boken till ett finemangigt specialpris. Allt för er vettni.

Vintageparty

Translation!
I have received lots of questions about the book Vintageparty – and if it is possible to pre order the book (will be released on 27 March)?  I love that you’re so exited! You are so lovely. Best. Ever. 

The answer is that yes, it is possible to pre order the book Vintageparty. In about one and a half week, me and my co-writers Volang and Vintageprylar will post a link where you can pre order the book to a special price. Just for you. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Med eller utan party att planera ser jag fram emot att få läsa er bok! Härligt att det har blivit som ni har tänkt! En sak till! Din blogg ger ett litet, men åh så vackert andrum att drömma sig bort i lite.. Så tack och stort lycka till!

  2. Åh peppen! Ska gifta mig i sommar och er bok kommer vara inspiration kan jag lova. Vad jag längtar!
    Kram

  3. Åh så otroligt fantastisk!
    Jag fyller arton ny i Maj, så jag har längtat helt fantastiskt ända sedan jag läste att du skrev att ni ska ge ut en bok. Förbokning är en självklarhet 😉

Kommentera

Stäng meny