Instaweek: Books, breakfast and sweet 2014

Måndag. Då tar vi en liten nostalgitripp genom förra veckan, sett ur min instagram. Vill du följa mig även där så heter jag emmasundh.

Veckan började med  att löven föll och jag var med i Dagens Nyheter.

Bästa Isabelle Pederson peppade igång boktipsarvecka och jag blev utmanad av Emily Dahl att visa upp mina 4 bok-favoriter. Högt och lågt kan man ju lugnt konstatera. Min husgud “Anne på Grönkulla”, franska deckare (jag älskar deckare), Milan Kunderas “Varats olidliga lätthet” och “Cirkeln”. Hade jag inte lånat ut “Hungerspelen” så hade hela triologin fått vara med.

Veckan lunkade vidare och jag och John spenderade kvällarna med att fixa med vardagsrummet. Bar ner gamla fynd från vinden och sa adjö till vår orientaliska matta. Nya tider, mina vänner!

Det blev lördag och jag firade med finfrukost. En sådan där frukost som man måste äta i två omgångar för att det är så mycket mat.
Ni får lite av min måndag också. För just denna gråa oktober-dag landade den här skönheten på kontoret: Frankie magazine daily journal 2014. Vill ni ha en närmare titt månne?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Caroline

  Hej fina Emma,
  undrar om du någon dag när du har tid och ork orkar visa hur du målar din eyleliner, tycker alltid att du får till den så fint!

  kramar
  Caroline

 2. Majaeleonora

  Hejsan fina Emma! Jag försöker propagera för min pojkvän att han borde bära fluga, men det är inte helt enkelt. Vore kul att se lite fler bilder på din stilige John i fluga! Kanske lite tips på hur man kan bära dem osv. Krya på dig fina starka du!

 3. Synne

  Åh, jeg vil gjerne se nærmere på Frankie-dagboka!

Lämna ett svar