Instaweek: Birthday, mustache umbrella and blogger date

Nu är det dags att nostalgera sig en aning igen. Jag tänkte att jag skulle sammanfatta förra veckan, sett ur min Instagram-feed. Vill du följa mig där så heter jag kort och gott emmasundh.

Now is the time to summarize last week, seen from my Instagram feed. Want to follow me on Instagram? My nickname is emmasundh

Veckan började med att jag fyllde år. 30 bast minsann! John väckte mig med finaste frukostbrickan och presenter. Och jag som skulle skjuta upp min födelsedag ett halvår hade jag tänkt, för att kunna ha en riktig sommarfest. Inte då. Här skulle visst firas ändå. Så jag får väl fira dubbelt.

This week started with my birthday. 30 years indeed! John woke me with the finest breakfast tray and birthday gifts. 

John gav mig biljetter till Local natives spelning i mars och klockan 14.00 blev jag bjuden på afternoon tea nere hos Vintageprylar som bor två trappor nedanför mig.

John gave me tickets to the Local natives gig in March. At 2 pm I was invited to afternoon tea down at Vintageprylar who lives two floors below me.

Det blev tisdag och jag invigde mitt mustaschparaply som jag fått av Vintageprylar-Lojsan. Jag var mycket kaxigt därunder alla mustascher.

Tuesday. I opened my mustache umbrella given to me by Vintageprylar-Lojsan. I was very happy underneath all mustaches.

Onsdagen gick i samma tema. Mustasch på hus. Torsdagen fick jag hjärnsläpp och klädde mig i broguesskor, fast det var snöstorm utanför dörren.

Wednesday went to the same theme. Mustache on a house. Thursday came and I walked around in brogues shoes – though it was a snowstorm outside.

Fredag. Gick en långpromenad från Midsommarkransen till Stureplan. Det var kallt som tusan. På fredagskvällen skulle jag bli bjuden på restaurang av John. Trodde jag. Istället för restaurang blev jag totallurad. Precis när jag skulle göra mig i ordning för att åka in till stan plingade det på dörren. Där, i trapphuset, stod ett gäng vänner med skumpa och serpentiner. Överraskningsfest. Än en gång: Jag som skulle vänta att med att fira min födelsedag tills i sommar …
Bästa, bästa vänner!

Friday. Went for a long walk from Midsommarkransen to Stureplan. It was cold as hell. On Friday evening, I would go on a restaurant date with John. I thought. Instead of a restaurant, I was overall surprised … Just when I was getting ready to go into town someone knocked on the door. There, in the stairwell, stood a group of friends with champagne and streamers. Surprise Party. 
Best, best friends!

När lördagen kom var jag helt slut. Bestämde mig för att spendera dagen i sängen. Jag gick inte en meter på hela dagen, utan låg och tittade på Bomb girls. Bästa TV-serien just nu. På lördagskvällen svidade jag om från nattlinne till finklänning från Maria Westerlind. Jag var nämligen bjuden på fin födelsedagsmiddag hemma hos min kompis Lisa. Fler bilder därifrån kommer så småningom.

When Saturday came, I was completely exhausted. Decided to spend the day in bed. I didn’t move one meter all day. Instead I watched the the TV show Bomb girls in bed. Best TV series at the moment. On Saturday night I change my nightgown to the best dress from Maria Westerlind. I was in invited to a lovely birthday dinner at my friend Lisa.

Och så i dag. Söndag. Mötte upp ett underbart bloggäng på Sturekatten och satt och fikade hela långa dagen. Underbara Isabelle Pedersen var exempelvis där. Och den briljanta personen bakom hela bloggfike-idén var bästa Annika Bäckström.

And so to this day. Sunday. Met up a wonderful bunch of blog girls at Sturekatten. Gorgeous Isabelle Pedersen for example. And the brilliant person behind the whole idea was the lovely Annika Bäckström.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Hanna

  Hej!
  Undrar vart man kan se “bomb girls”, älskar serier från det årtiondet! 🙂
  Ha en trevlig kväll!
  / Hanna

 2. Nadia

  Hejsan,

  hittade hit via Google haha.. Det är inte så att du kanske vill sälja dina local natives biljetter?

Lämna ett svar