Fyndat på loppis!

kockums köksvåg loppis kök inredning by emmas vintage

I lördags åkte jag och John i väg på en liten loppisrunda. Lyckan om du frågar mig. Jag älskar att bläddra bland kläder, tyger, gardintofsar och lyfta på porslin och små pinaler. Fynda och samtidigt fundera vad jag kan göra med alla de där prylarna som ingen vill ha. Måla om, tänka om eller sy om – återanvända på ett miljösmart sätt helt enkelt.
Men ibland hittar man ju även de där fynden som bara är så där bra som de är. Som fortfarande har ett syfte och som fungerar på grund av otrolig kvalité. Och just ett sådant fynd råkades på igår. Denna gång kan jag inte själv ta åt mig äran, för nu var det John som hittade de bästa fynden. Först ut av fynden (jojo, det kommer mera) är denna kompletta Kockums-våg. Som vi har letat efter en sådan här.

kockums köksvåg loppis inredning by emmas vintage

kockums köksvåg kök inredning by emmas vintage

Translation!
Yesterday I went on a small flea market round together with my husband John. Happiness, if you ask me. I love to look for clothes, fabrics, curtain tassels and lift the porcelain and small thing. At the same time thinking about what I can do with all that stuff that nobody wants. Paint it och remake it in some way – reuse in an environmentally smart way.

But sometimes you can find these things that are just as good as they are. Things that still has a purpose and that works because of incredible quality. And we found a thing like that this time. I can not take credit for it, because it was John who found the best things. Like this Kockums kitchen scale. Just love the colors!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 15 kommentarer

 1. Ida

  Åh, har letat som en tok efter en sådan där våg och den du visar är ju bara för fin! Jag får fortsätta mitt letande!

 2. Hanna - tant Ruth

  Åh vad fin! Härligt när man gör de där riktigt goa fynden. 🙂 min mormor har en liknande som jag länge gått och trånat efter, men en sådan släpper man inte ifrån sig i första taget, med all rätt! 😉

 3. Hanna

  Jag var också ute på jakt efter fynd i helgen, men tyvärr. Nästa helg tar jag dock nya tag.

 4. Emma

  Åh va fin! Har alltid så svårt att hitta bra loppisar, har du tips på några bra? 🙂

 5. Madeleine

  Fin! Kockums är en bra märke, som jag samlar på. Har inte stött på en våg ännu dock!

 6. Malin

  Hej Emma,
  Kom och tänka på Vintageparty häromdagen, ni skulle ju ha lite festfixeri i ert företag. Undrar om ni kommer ha loppisporslin till uthyrning för t.ex. fest och bröllop? Det är många som vill ha fint porslin och hemtrevliga bröllop men det blir sjukt mycket ihopsamlande inför ett bröllop och gissar att många hellre hyr det istället för tråk-vitt. Bara en tanke.. Lycka till med allt!

 7. Synne

  Åh, den er jo optimal! Flott funn!

 8. Ina den Fina

  Så tjusig! Inte ofta man hittar den komplett, bra fynd med andra ord! Kram från Ystad

 9. Sarah - Har ni te?

  Så fin! Har en sån också, eller jag antar att den såg ut så en gång i tiden, den är lite sliten (och inte alls komplett)… Fick den av mormor som hittade den i ett förråd på hennes torp. Slapp leta själv iallafall! 🙂

 10. betty

  Åh, den har jag med..fast utan den lilla vågen tyvärr som så ofta saknas, vad kul att hitta allt! Visst är dem fina ?! <3

 11. Linnea

  Älskar också loppisar! Har du några tips på bra loppisar i stockholmstrakten?

Lämna ett svar