Från bikini till basker och grön vintagecape

cape by emmas vintage

Efter en 25 timmar lång resa är jag nu tillbaka i Stockholm, med major jetlag. Jag vaknar klockan halv fyra på morgonen – pigg som en mört – och stupar vid 19-snåret. Sockan är tillbaka efter sin semester hos underbara Isabelle och bikinis, hawaii-skjortor och shorts byts ut mot basker, cape och långa handskar.
Det är svårt att tänka sig att denna kropp höll på att förgås av att bara stå i hettan för mindre än tre dagar sedan.  Att kofta var för varmt och att tanken på strumpbyxor gjorde mig svimfärdig.

Men det fina är att i Stockholm är det vår. Det är ljust, krokusarna har ploppat upp ur marken och vi har allt det där härliga varför oss. Alltså bikinis, Hawaii-skortor och shorts.

green cape by emmas vintage

Lila basker från Vintagefabriken, grön vintagecape från Beyond retro (om jag inte minns fel), grön cardigan från Emmy design, mintgrön kjol från H&M, gröna strumpbyxor från H&M och mockaskor från Roots.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Caja

  Urtjusig outfit, speciellt vintagecapen!

 2. Elin

  Hej! har du något bra tips på vad man gör på en långflygning? Jag ska snart åka på min första långa flygresa och tänker att jag kommer bli tokig av att sitta på ett plan i 11 timmar.

 3. Emmy

  Tjusig som attans!

 4. Fru Z

  Välkommen hem:-)

 5. Hanna

  Emma! Hur får du din basker att stanna sådär snitsigt på sniskan?

Lämna ett svar