En ny vintagepärla i min garderob

grön klänning by emmas vintage

Jag har rensat ut min garderob, vikt ner svunna tiders favoritkläder i koffertar och sagt hej då till pärlor jag aldrig trodde jag skulle göra mig av med. Några godingar är för små, andra har aldrig riktigt passat just mina kurvor, min hy eller min längd (men säkerligen någon annans) och andra önskar jag bara en ny bärare – rätt och slätt.
Sakta men säkert förbereder jag mig för Vintagebloppisen i maj. Jag är så enormt taggad ska ni veta, särskilt med tanke på att jag tillsammans med värsta grymma blogg-lineup:en samlar in pengar till Kvinna till kvinna. Hur bra?

I brist på kläder som passar i min garderob gick jag och köpte mig en ny, blommig klänning (i min favoritfärg) från Beyond retro. Vintage förstås.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Hilda

  Åh! Den provade jag för 2 veckor sen, snäppet för stor över bysten och jag fick motvilligt låta den hänga kvar… Va fint att den hittat sin rätta ägare nu, sitter som en smäck på dig! Glad påsk 🙂

 2. Veronika

  Superfin!

 3. Bella

  Så himla fin! Den skulle jag inte säga nej till… <3

 4. Lisen

  Åh så fin, passar dig utmärkt!

 5. Caja

  Den passar som en smäck på dig! Den påminner om Hawaii 😀

 6. Jenny

  Vilken somrig klänning 🙂

Lämna ett svar