Förbeställ snyggaste baddräkten och bikinini!)

IMG_3112

En av de vanligast förekommande frågorna här på bloggen just nu (delad listetta med frågor om frisyrer, eyeliner och amning) handlar om … mina badkläder.
Med all rätt.
Det är liksom sju veckor kvar till sommaren är här. SJU VECKOR!

IMG_3446

Jag är ju lätt besatt av bikinis och baddräkter. Äger ungefär ett halvt Ibiza av badkläder i olika varianter, färger och former. Mina absoluta favoriter kommer från Vintagefabriken (designade av Janna Drakeed). Bra passform, smickrande för kroppen (speciellt efter en graviditet när man gärna vill stoppa ner kroppen i något som slukar den snyggt) och dessutom uppsydd i Sverige.

IMG_9680IMG_9661

Eftersom mejlboxen fullkomligt har svämmat över av förfrågningar kring framför allt denna bikini, så har Linda (som bossar över Vintagefabriken medan jag och Lollo jonglerar kidz-prylen) fixat så att de går att förbeställa i år. Bra va?
Sista dagen att förbeställa sin baddräkt och bikini är på fredag, så passa på!IMG_1081 IMG_3224 IMG_4298  IMG_3147  IMG_58891 IMG_3331

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. LIVSGLITTER

  Oh dom är ju så himla fina allihopa! Verkligen!!!
  Ska spana in den där förbeställningen minst sagt 😀

 2. sandra

  Hej! Jag har ju inte alls den stilen på mina bikinis eller andra kläder för den delen heller, men jag älskar den på andra. Så klassiskt, stiligt och lekfult. Å så bara måste jag säga att du är så himla fin på bilderna :)) kram

 3. Johanna

  Åh en sån bikini skulle passa mig perfekt eftersom jag har bf om fem veckor, men hur ska en veta vad en har för storlek till sommaren när kroppen inte kommer se ut som vanligt??

 4. HELT ljuvliga! Jag sitter i Åre och här snöar det så lite lurigt att tänka sig att det snart är sommar. Samt – Majken är så himla ljuvlig!

 5. Amanda

  Hej Emma! Jag har en fråga här… och sliter snart mitt hår.

  Den fina plastväskan på bilden högst upp, jag förstår att den är vintage, men vad sjutton kallas sådana??? Skulle älska att ha en sådan själv i sommar. Försöker söka på plastväska/strandväska osv på tradera men finner inget. Help???

  Puss förresten, du äger – och grattis till Majken!

 6. Lotta

  Hej Emma!

  Jag har gått och drömt om en prefekt 50-tals baddräkt och när jag såg att du skrivit om förbeställningen hos vintagefabriken var jag tvungen att slå till och köpa den marinblå! 🙂 🙂
  Jag valde S även om jag vid bysten och höften enligt måtten är 4 centimeter från storlek M. Dock är midjemåttet klart storlek S. Men jag är ganska lång (173 cm) och är lite orolig om den kommer att bli kort i ryggen.. Min fråga är alltså om baddräkten är lång/kort i längden eller tror du jag valt fel storlek? Tacksam för svar!

  Ps! Din blogg och du är en stor inspirationskälla! 🙂

 7. Embla

  Var har du köpt en fina svarta baddräkten!? Letar efter en sån! ☺️☺️

Lämna ett svar