Dagens outfit och ett stycke förlossningsfrisyr

IMG_0071

Klockan är 15:00 och så här långt har jag kommit i dag.

Nattlinne, morgonrock och ett stycke flätad sovfrisyr. Min imaginära förlossningsfrisyr som jag testkör. Gnuggar mot kudden, vinkelsäkrar och testsliter i.
När andra lagar laxrullar att ta med till BB, så gör jag noggrann research i exakt vilken frisyr som jag ska ha när jag ska slita av håret mitt. Inga kläder är nedpackade i BB-väskan, men frisyren, ja, den är banne mig klar.

Och så har jag smetat på eyeliner och läppstift. Hade någon fin plan om att åka för att göra ett par sista ärenden, men måste vila stup i kvarten.
IMG_0065

Och bebisen därinne har börjat flyttstäda. Alternativ möblera om mina organ. IMG_0097

Ibland måste jag bara luta mig bakåt (som här) eller ligga raklång så att den där personen därinne får plats. Som att hen går ner i spagat (vilket är högst otroligt med tanke på hens ömma moders bristande vighet).

IMG_0044

Bollen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. LisaMarie

  Åh vad fin du är!! Älskar att du planerar frisyren och inget annat, så himla knäppt på ett bra sätt. Önskar dig all lycka med förlossningen!

 2. mariell.

  <3 du kjem til å bli ein så søt mamma, emma!

 3. bunny

  Åh vad vacker du är! Du passar alldeles perfekt i gravid-mage! Det klär dig så fint, du strålar verkligen! Och du lär vara minst lika fin (troligtvis finare) med en liten bebis i famnen! <3

 4. Ella

  Haha, jag hade också tankar om förlossningsfrisyr, nån form av flätat som kunde göra sig sådär härligt med lite rufs och ärofylld svett i på eventuella bilder. Sa dock inte ett ljud till någon om detta, kändes som en SÅ ytlig sak när jag knappt hade övat på andning eller nåt annat som liksom kändes viktigare…men vad kan man göra åt sina egna tankar? Sen smög inte förlossningen igång på det där långsamt upptrappade sättet som jag haft en bild av. Plötsligt gick vattnet och det var väldigt, väldigt dags! Att få på sig anständiga kläder nog för resan till förlossningen var projekt nog mellan värkarna. Faktiskt råkade jag ha håret i fläta. Men ingen toppenidé, efter två dagar på BB med noll tanke på mitt eget hår fick min tålmodige man spendera en timme med att hjälpa mig att reda ut de imponerande dreadskakor som bildats. Och under de två veckor som gått sen dess har det varit påtagligt mycket bara bröst på varenda bild jag fastnat på, så frillan har liksom hamnat ur fokus..
  Tack för att du delar med dig! Önskar er en go cocktail av pepp och lugn inför förlossningen!

 5. Hanna

  Jag gjorde fransk manikyr för att åtminstone ha fina naglar under förlossningen. Fyra ggr gjorde jag om det (hemma) innan bebis behagade att komma.. och så nöjd jag var när en sköterska faktiskt kommenterade mammans fina naglar efter förlossningen… 😛

 6. Janna

  Oj vilken mage! Fin du är <3 Jag hade nog rekommenderat att fixa BB väskan för rätt som det är kan den lilla få för sig att komma och då har man inte alltid mycket tid på sig 😉 Lycka till!

 7. Emma

  Åh, du är så himla fin! Hoppas att bebisen låter dig vila innan det är dags och lycka till med förlossningen (och frisyren)! 🙂

 8. Victoria

  Jag känner så väl igen mig! Jag rände runt halva stan i jakt på den perfekta nagellacksnyansen! Jag kunde INTE föda barn i vilket nagellack som helst, tydligen. När jag väl hittat rätt lugnade jag ner mig och kunde packa ner allt det väsentliga

 9. Malin

  Men å så spännande. Stort Lycka Till!

 10. Lenita

  Men gud vad fin! <3

 11. Elvira

  Alltid lika vacker.

 12. Maria

  Haha! Jag drömde inatt att ditt knytt hade kommit till världen och jag hade missat hela grejen på bloggen! Det var massor av bilder och jag var så upprörd och bara “Va fan! Hur kunde jag missa?!” Haha!

Lämna ett svar