Barnrum 2.0

Hej finnigar! Vad många det var som efterfrågade bilder från barnrummet. Klart att det ska bli en drös av det. Här kommer en första liten kik. Det här är vyn från vårt vardagsrum och kök. In på Bodils säng oh sänghimlen som jag gjorde för ett år sedan. En docka som ligger och vilar i en koffert och korgar med leksaker under sängen.
Jag håller febrilt på att leta efter en växasäng till Bodil så att hon kan ta sig i och ur själv, men i väntan på THE växasäng så får spjälsängen duga.

På dörren in till kidsen.  

Bakom dörren har jag gjort en liten kökshörna. Spisen har jag köpt på Blocket och stringhyllan hade jag på vinden. Här står de och joxar varenda dag. Det bjuds på fika och görs soppa. Och en hel del kaffe. 

Den som spar hen har. Nu fylld med radioapparater, bilar, trummor, klossar och böcker.

Under har jag satt upp en tavellist för kryddor och annat för matlagningen. Och läsglasögon så klart.

Det här är min favoritdetalj i hyllan. Köpt på loppis och helt genial.
Fler bilder på barnrummet kommer inom kort, men nu har ni fått en liten kik.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Malin

  Vi löste växa-säng-letandet (så svårt att hitta fina!) med att ta bort ena sidan och liksom fästa sidorna med en bräda i framkant. Brädan håller både ihop hela paketet och funkar som litet urrullningsskydd plus att den går att måla in i valfri sängfärg. Än så länge räcker storleken men så småningom blir det riktig säng!

  1. emmasundh

   Smart!

 2. Elin

  Så mysigt! Känns drömmigt! En tanke till köket, borra i tavellisten och sätt lite krokar för att hänga upp lite köksgrejer 🙂

Lämna ett svar