Vintageparty, spännande paket och Uppsala-weekend

Dags för måndags-nostalgi igen. Titta tillbaka på förra veckan och se hur den såg ut genom min Iphone-lins och Instagram-flöde.
Om du vill följa mig på Instagram så heter jag kort och gott emmasundh.

Måndagen började med långpromenad och caféjobbande på Mellqvist kaffebar. Det är mitt nya nu när jag är frilansjournalist.

Måndag gick snabbt över i tisdag. Jag lanserade emmasundh.com, instagrammade mina trocadero-flaskor i köket och visade upp omslaget på kommande boken Vintageparty! Fick så himla många fina kommentarer bode genom bloggen emmasundh.com, instagram och Facebook (där du också kan följa mig).

På tisdagskvällen kammade jag håret och klickade en bild i min badrumsspegel. Jag skulle nämligen på dejt med min kära vän Vapnet. Äntligen! Det var underbart att få träffa henne. Tyvärr lyckades jag inte haffa henne på bild. Jag var helt enkelt för inne i vårt samtal. När onsdagen kom tog jag en långpromenad till Kungsholmen, där jag skulle ha frukostmöte med Volang-Linda, Vintageprylar-Lollo och Silversaga i Volangens nya lägenhet. Där hittade jag ett helt fantastiskt roligt och fint nummer av Damernas Värld. Älskar verkligen gamla tidningar, särskilt Damernas Värld, eftersom det är en tidning som ligger mig så varmt om hjärtat. Framförallt de som jobbar där just nu. Sakn på er!

Volang-Linda bjöd på smarrig frukost i blomkoppar, medan vi bollade idéer på nya böcker och nya projekt. Under hela frukosten satt jag och suktade efter Lindas underbara kalender från Frankie magazine. Love, love, love it!

Torsdagen såg ut så här. Hemmajobb, planerande och fixande. På fredagen damp boken om Pärlans konfektyr ner i brevinkastet.

På eftermiddag blev jag upphämtad utanför min port i Midsommarkransen av min vän Fatima. Sedan körde vi upp till Uppsala för en liten miniweekend. Jag och några av mina vänner brukar åka på en miniweekend varje höst, inget fancy pancy, utan bara pyjamashäng, middagar och häng med varm choklad med mashmallow. Första året åkte vi hem till mina föräldrar i Värmland, andra året åkte vi till Fridas pappas sommarställe och nu till Lisas pojkväns föräldrarhem. Detta år höll det knappt på att bli någon weekend, för alla har haft en helt galet körig höst, men Lisa styrde upp i sista sekund.
Vårt primära mål med helgen var att skämma bort Frida som fyllt år. Hon fick den här weekenden av oss i 30-årspresent. Vi bjöd henne på vintagefynd, kläder, crêpes (hennes bästa) och så fin middag.
Jag är helt slut för vi har pratat konstant från fredag till söndag. Om allt mellan himmel och jord.

På söndagen åt vi finfrukost, fortsatte prata, vinkade adjö till Uppsala och begav oss tillbaka till Stockholm.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. lisa

  din blogg är så fin 🙂

  1. admin

   Tack, vad gullig du är.

 2. Isa

  Åh vad roligt att ni var i Uppsala, där bor jag! Vad tyckte du om staden? 🙂

  1. admin

   Underbar stad. Så himla mysig. Jag har inte varit där på flera år, så det var ett kärt återbesök.

 3. Synne

  Det må ha vært en fin uke! Jeg er også frilansjournalist, grønn-te-skål for det!

Lämna ett svar