Damernas Värld har hittat hem

biostolar emmas vintage damernas värld

Nu har jag äntligen hittat den perfekta platsen för min poster från Damernas Värld. Nu hänger denna 1950-talskaramell ovanför Johns vinröda biostolar och påminner mig om den fina år som jag spenderade på denna fantastiska redaktion.

Appråpå Damernas Värld så hoppas jag att ni håller tummarna ikväll. Då kommer det nämligen avgöras vilken sajt som tar hem det ärofyllda priset Tidskriftspriset Årets Tidskrift Digitala Medier.  Damernas.se – min baby som jag jobbat med tills för en månad sedan –  är nominerad. Jag hoppas så innerligt att den vinner, för som jag har slitit och rivit mitt hår för denna fina sajt. Hoppas!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar